Ali Koç’un teknik direktör çıkışının ardından Kocaman ve Kartal’dan ilk açıklama

Yayın tarihi: 17 Haziran 2023 Cumartesi 5:41 pm - Güncelleme: 17 Haziran 2023 Cumartesi 5:41 pm

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yeni sezonda yerli bir hoca ile anlaşmak istediklerini açıkladı. Koç, bu isimlerin ‘camiayı yakından tanıyan’ isimler olacağını belirtirken, gözler Aykut Kocaman ve İsmail Kartal’a çevrildi. Kocaman ve Kartal, Koç’un çıkışının ardından açıklama yaptı.

Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç, bugün gerçekleştirilen Mali Genel Kurul Toplantısı’nda yeni sezonda ‘ligi bilen’ ve ‘camiayı yakından tanıyan’ Türk bir hoca ile yola devam edeceklerini açıkladı.

Koç’un ‘camiayı yakından tanıyan’ ifadesinin ardından sosyal medyada İsmail Kartal ile Aykut Kocaman’ın ismi gündeme geldi.

Bir dönem Fenerbahçe’yi çalıştıran Aykut Kocaman ve İsmail Kartal iddialara ilişkin açıklamalarda bulundu.

“HABERİM YOK”

TRT Spor’a konuşan İsmail Kartal, “Eşimle beraber Başkan Ali Koç’un konuşmalarını izledim. Benimle şu ana kadar temasa geçilmedi. Ancak önümüzdeki günler ne gösterir, bilemiyorum” dedi.

Aykut Kocaman ise TRT Spor’a yaptığı açıklamada, “Gelişmelerden haberim yok” ifadelerini kullandı.

ALİ KOÇ NE DEDİ?

Ali Koç gelecek sezon için teknik direktör konusuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Camiayı bilen, ruhu bilen 2 tane Türk hoca ortaya çıkıyor. İsim olarak söylemiyorum. Anlaşma olmadan hiçbir şey söylenemez. Camiayı iyi bilen bir Türk hoca ile çalışacağız” dedi.

Fenerbahçe Olağan Mali Genel Kurulu’nda gerginlik!