Ali Koç’tan toplantı yorumu: Dört başkanın da olmasına gerek yok

Yayın tarihi: 20 Şubat 2020 Perşembe 4:42 pm - Güncelleme: 20 Şubat 2020 Perşembe 4:57 pm

Türkiye Spor Yazarları Derneği, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, bir araya geleceği bir açık oturum düzenleneceğini açıkladı. Konuya ilişkin Trabzonspor ‘habere ilişkilerinin bilgileri olmadığını’ belirtirken, Ali Koç ‘Mustafa Cengiz’de hazırsa konuşacağımız çok şey var’ diyerek çarpıcı göndermelerde bulundu.

Ali Koç’un yaptığı açıklamada;

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, basın toplantısında yaptığı açıklamada, “Mustafa Cengiz de hazırsa konuşacağımız çok şey var, konular birikti. Dört başkanın olmasına da gerek yok. Bu belki de sorunların ortadan kalkmasını sağlar. Bunun faydalı olacağını düşünüyorum. Dört kulüp başkanını toplamak kolay değil, siz inisiyatif alırsanız olur” demişti.

Fenerbahçe resmi sitesinden yapılan açıklama şöyle;

Bugün, Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin internet sitesinde, dört kulüp başkanının 26 Şubat 2020, saat 11.00’de bir araya geleceğine ve kanalların da bunu canlı yayınlayacağına dair bir açıklama yapılmıştır.

TSYD’den yapılan açıklama ile ilgili davet, tarafımıza açıklamanın yapılmasını müteakiben ulaşmıştır.

Kulübümüzle açık oturumun tarihi ile ilgili herhangi bir istişare yapılmadan böyle bir girişimde bulunulmasını ve iletişiminin yapılmasını hiç şık karşılamadığımızı ve yadırgadığımızı kamuoyuna belirtiriz.

Buna mukabil Türk futbolunun sorunlarını konuşmak üzere herkesin takvimine uyacak şekilde herhangi bir platformda kulüp başkanları ile birlikte yer almaya hazır olduğumuzu da bir kez daha ifade ediyoruz.

Trabzonspor resmi sitesinden yaptığı açıklamada;

Trabzonspor, “Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin internet sitesinde dört kulüp başkanının canlı yayında bir araya geleceğine dair bir açıklama yayınlanmıştır. Bahse konu organizasyonla ilgili tarafımıza herhangi bir bilgilendirme yapılmamıştır” ifadelerini kullandı.

​Mustafa Cengiz: Er meydanından kaçılmaz

TSYD’nin davetiyle ilgili açıklama yapan Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, “Er meydanından kaçılmaz, zevkle gelirim ama diğer kulüp başkanları uygun mu? Alternatif saatler vermek lazım. Saat ve tarih uygun olsun yeter. Sayın valimiz telefon etti. Ben kabul ettim. 4 büyük kulüp başkanı ve TFF Başkanı bir araya geleceğiz. Ben hemen evet dedim, ben kaçmam. Umarım onlar da kabul eder” ifadesini kullandı.

Flaş! Süper Lig’in 4 büyükleri açık oturumda bir araya geliyor

Messi: Ronaldo’nun form durumuna hiç şaşırmadım