Ali Erbaş’ın eşi Seher Erbaş çantasını polise taşıttı

Yayın tarihi: 20 Haziran 2022 Pazartesi 7:27 am - Güncelleme: 20 Haziran 2022 Pazartesi 7:27 am

İl ve ilçe müftülüklerini ziyaret eden Ali Erbaş’ın eşi Seher Erbaş’ın çantasını, koruma polisinin taşıması dikkat çekti.

Seher Erbaş daha önce Diyanet içinde “Hanımefendi” şeklinde hitap edildiği, il ve ilçe müftülüklerini ziyaret ettiği, çalışmalar hakkında bilgi aldığı, “ramazan ayında padişahın huzurunda yapılan tefsir dersleri” olarak bilinen huzur dersleri adıyla dersler verdiği gündeme gelmişti.

Cumhuriyet’ten Sefa Uyar’ın haberine göre Erbaş, bu kez koruma polisiyle gündeme geldi. Ziyaretlerine devam eden Erbaş’ın çantasını polis korumasının taşıması dikkat çekti. Ziyaretlerden paylaşılan görsellerde, Erbaş’ın çeşitli tarihlerde gerçekleştirdiği kurum ziyaretlerinde ya da yürüdüğü sırada çantasının, yanındaki koruma polisi tarafından taşıdığı görülüyor. Erbaş’ın ayrıca ziyaretlerde, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı logolu eşyaları “hediye etmesi” de dikkat çekiyor.

Kültür ve Turizm Bakanı’nın eşi Pervin Ersoy, polise şemsiye tutturup çantasını taşıttı

DAHA ÖNCE DE YAŞANMIŞTI

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy da polis korumasının kendisine şemsiye tutması ile tepki çekmişti. Anıtkabir’de Bülent Ersoy’a şemsiye tutan komutan ise bu nedenle görevden alınmıştı.

Skandal! Anıtkabir ziyaretinde Türk askerinin Bülent Ersoy’a şemsiye tutmasına tepki yağdı