Aleyna Tilki’den çarpıcı itiraflar! “Dediklerini yapsaydım kaybolacaktım”

Yayın tarihi: 11 Ekim 2023 Çarşamba 10:43 am - Güncelleme: 11 Ekim 2023 Çarşamba 10:44 am

Şarkıcı Aleyna Tilki, ün kazanmaya başladığı dönemde çevresindekilerin ‘ün varken devam et kaybolursun’ dediğini belirterek “Dediklerini yapsaydım, istemediğim şekilde devam etseydim asıl kaybolacaktım. Bazı şeylere ‘durun, karışmayın’ dedim. Asla umursamadım, durdum. Kendimi kazandım” diye konuştu.

Şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya hesabında takipçileriyle dertleşti. Şöhret yolculuğunda yaşadığı zorlukları ve duygularını anlatan Tilki, dikkat çeken itiraflarda bulundu.

“DEDİKLERİNİ YAPSAYDIM KAYBOLACAKTIM”

Ün kazanmaya başladığı dönemde çevresindeki kişilerin “Aleyna ün varken devam et, durma kaybolursun” dediğini söyleyen Tilki, “Dediklerini yapsaydım, istemediğim şekilde devam etseydim asıl kaybolacaktım. Bazı şeylere ‘durun, karışmayın’ dedim. Asla umursamadım, durdum. Kendimi kazandım” dedi.

“BİR SÜRÜ ARKADAŞ ELEDİM”

Geçen yıl depresyona girdiğini söyleyen Tilki, “Tabii ki de gün geçtikçe hayatımda başka başka duygular da yaşadım. Arkadaşlarımla çok güzel günler geçirdim. Sonra böyle kimseyi görmek istemediğim günler de oldu. Kendime mutluyken de mutsuzken de beni kabul edecek arkadaşlar seçtim. Bir sürü arkadaş eledim” ifadelerini kullandı.

“MEZARLIKLARDA VAKİT GEÇİRMEYİ ÇOK SEVDİM”

Sanatçı dostu Haluk Akakçe’nin ölüm haberini aldığı için üzgün olduğunu belirten Tilki, “Varoluşçuluk felsefesini de seviyorum. Başımıza bir şey gelebilir, birini kaybedebiliriz. Bunların hepsi doğal şeyler. O yüzden ölümü anlayan bir tarafım var. Mezarlıklarda vakit geçirmeyi çok sevdim. Çünkü beni sıfır noktasına götüren bir yer” diye konuştu.

“PARA KAZANMAK UMURUMDA DEĞİL’ DİYORDUM”

Konserlere çıkmadığı dönem parasız kaldığını da itiraf eden Tilki, “Bir dönem konserlerime ara verdim çünkü canım istemedi. Sektördekiler ‘Aleyna parasız kalmamalısın, çalışmaya devam etmek zorundasın’ gibi şeyler söylüyorlardı. Ben de çalışmak istemiyordum. Ve para beni tehdit edecek bir unsur olmuyordu. ‘Para kazanmak benim umurumda değil’ diyordum. Ve şu anda bir sırt çantasıyla da hayatımı geçindirebilirim. Yaşım genç. Canım isterse gidip başka bir iş de yapabilirim. Hatta kendi playlist’imi çalıp kokteyl yapıp çalışmak istediğim mekânlar bile oldu. Konserlerim olacak tabii. Şu anda da çıkmak istiyorum. Hatta konserlere çıkmadığım bir dönem paramın bayağı azaldığı olmuştu. O zaman bile onun olmayışıyla eğlendiğim oluyordu. Sokakta o kadar çaresiz insanlar var ki benim bulunduğum durum hiçbir şey” ifadelerini kullandı.

Aleyna Tilki’den ‘çocuk fenomen’ isyanı! “Ebeveynler yargılansın”