Aleyna Çakır’ın katil zanlısı Ümitcan Uygun tehditler savurdu: Seni de öldüreceğim

Yayın tarihi: 23 Aralık 2020 Çarşamba 12:16 pm - Güncelleme: 27 Aralık 2020 Pazar 2:00 pm

Aleyna Çakır’ın ölümünde baş şüpheli olarak bilinen Ümitcan Uygun, sosyal medyada açılan bir canlı yayında TikTok fenomeni Abdullah S.’yi tehdit etti. Uygun, fenomene “Seni de öldüreceğim” diyerek tehditler savurdu.

Ankara’nın Keçiören ilçesinde bir evde ölü olarak bulunan Aleyna Çakır’ın intihar ettiği öne sürülürken, olayın baş şüphelisi Ümitcan Uygun uzun bir süre gündem olmuştu.

Ümitcan Uygun’un hesabı hacklendi, atılan mesajlar şoke etti

CANLI YAYIN AÇTI

Çakır’a uyguladığı şiddet anlarını sosyal medyadan yayan Uygun uzun bir süre sessizliğe bürünürken, dün sosyal medya hesabından canlı yayın açtı.Uygun’un açtığı canlı yayına TikTok fenomeni Abdullah S. de katıldı.

“BENİ DE Mİ ÖLDÜRÜP İNTİHAR SÜSÜ VERECEKSİN?”

Yayında birçok yorum yapılırken, fenomen Abdullah S. de “Beni de mi öldürüp intihar süsü vereceksin? Adalet yerini bulacak” dedi.

Aleyna Çakır’ın katil zanlısı Ümitcan Uygun’a pes dedirten yorum

“SENİ DE ÖLDÜRECEĞİM”

Alkollü olduğu düşünülen Uygun bu yoruma sinirlendi. Tehdit ve küfürler savurmaya başlayan Uygun, “Seni de öldüreceğim” ifadesini kullandı. Uygun’un bu sözleri videoda bulunan kullanıcılar tarafından tepki çekti.

NE OLMUŞTU?

Aleyna Çakır, 3 Haziran tarihinde Keçiören ilçesinde bir evde ölü olarak bulundu. Sevgilisi olduğu belirtilen Ümitcan Uygun’un, Çakır’a şiddet uyguladığı anlara ait görüntüler, bir süre sonra sosyal medyaya sızmıştı. Bunun üzerine Ümitcan Uygun polis ekiplerince gözaltına alınmıştı.

Ümitcan Uygun daha sonra serbest bırakılırken bu durum tüm Türkiye’de tepkiyle karşılanmıştı.

Ümitcan Uygun rahat durmuyor! İfade verenlere ölüm tehditleri yağdırdı