Alex de Souza’nın korkutan maçı! Bıçaklı taraftar sahaya indi

Yayın tarihi: 24 Ocak 2022 Pazartesi 10:42 am - Güncelleme: 24 Ocak 2022 Pazartesi 10:42 am

Fenerbahçe’nin efsane eski oyuncusu Alex de Souza, şimdilerde teknik direktörlüğünü yaptığı Sao Paulo takımında korku dolu bir maça çıktı. Maçın son dakikalarında saha karışınca, kendini tutamayan bıçaklı bir taraftar sahaya indi.

Brezilya U20 Şampiyonası Yarı Final maçı Alex de Souza’nın takımı Sao Paulo’nun evinde 1-0 Palmeiras takımına mağlup olmasıyla sonuçlandı. Mücadelenin son anlarında saha karıştı. Uzatma dakikalarında sahaya giren iki taraftar Palmeiras futbolcularına saldırmaya girişti. Tribünden aralarında kesici alet bulunan maddeler fırlatılınca maç bitimine 2 dakika kala oyun sonlandırıldı.

Saldırı girişiminde bulunan taraftarlardan biri Palmeiras oyuncusu Lucas Freitas’ı bıçaklamaya kalktı. Güvenlikler ve iki takımın oyuncularının olaya müdahale etmesiyle korkulan bir olay yaşanmadı. Saldırgan taraftar saha dışına çıkarılırken, orta hakemin elinde bıçakla dördüncü hakeme doğru yöneldiği görüldü.

Alex bu olay hakkında, “Çok üzgünüm. Palmeiras ve biz sahaya futbol oynamak için çıktık. İyi de bir oyun oldu. İki tarafın da kendi stratejisi vardı. Palmeiras kazandı. Bu tarz olayları önlemek, eğitimden geçiyor” açıklamasını yaptı.Alex de Souza maç sonunda oyuncularını bir araya toplayarak saha içinde bir konuşma yaptı.

Markel Starks Fenerbahçe Beko’da!