Amatör küme maçı meydan savaşına döndü

Yayın tarihi: 23 Ocak 2022 Pazar 1:18 pm - Güncelleme: 23 Ocak 2022 Pazar 1:32 pm

İstanbul Süper Amatör ligde dün oynanan Beykoz Ortaçeşme-Çekmeköy Belediye Alemdağ maçında kavga çıktı. Maçta futbolcular, taraftarlar ve yöneticiler birbirine girdi.

İstanbul Süper Amatör Lig’deki Beykoz Ortaçeşme-Çekmeköy Belediye Alemdağ maçı sonrasında kavga çıktı. Kavgada, konuk ekip Çekmeköy Belediye Alemdağ’dan 4 futbolcu hastanelik oldu. Darp edilen bir futbolcunun ise durumunun ağır olduğu öğrenildi. Ortaçeşme’den 18 futbolcu hakem Murat Madan tarafından rapor edildi. Tribünde de büyük olaylar çıkarken, saha içinde ters kelepçe yapılan futbolcular ve Ortaçeşmeli yöneticiler Polis tarafından emniyete götürüldü. Karşılaşmayı Çekmeköy Belediye Alemdağ 2-0 kazandı.

TFF YETERLİ CEZAYI VERMEDİ!

Deplasmanlı oynanan ligin ilk yarısındaki maçta büyük kavga yaşanmış, Çekmeköy sahasında çıkan olaylar nedeniyle kulübün stadı 2 maç kapatılmıştı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) futbolcu ve yöneticilere gerekli cezayı vermedi.

Büyük olay çıkması beklenen maç için emniyet 2 TOMA, 150 polisle güvenliği sağlamasına rağmen 4 futbolcu ağır bir şekilde hastanelik oldu.