Alanya’da orman yangını devam ederken AKP’li il başkanı pistte oynadı

Yayın tarihi: 18 Eylül 2023 Pazartesi 1:59 pm - Güncelleme: 18 Eylül 2023 Pazartesi 4:56 pm

Alanya’da çıkan orman yangını devam ederken AKP Antalya İl Başkanı Ali Çetin’in, düğünde oynadığı görüntüler ortaya çıktı.

Antalya’nın Alanya ilçesi Dim Barajı yakınlarında dün çıkan ve gece boyunca devam eden yangın bugün kontrol altına alındı. Yanan alanın 230 hektar olduğu belirtilen yangında bir ev zarar gördü. Tahliye edilen 17 evin çevresindeki ormanın ise tamamen yandığı tespit edildi.

Yangının devam ettiği sırada AKP Antalya İl Başkanı Ali Çetin’in partisinden Aksu Meclis Üyesi ve Aksu Belediye Başkan Yardımcısı Emin Bal’ın oğlunun sünnet düğününde pistte oynadığı görüntüler ortaya çıktı.

Antalya’da yayın yapan yerel basın kuruluşu Gün Haber’in aktardığına göre, Emin Bal’ın oğlu Mehmet Çınar’ın sünnet düğününe bazı parti yöneticileriyle katılan Ali Çetin, piste çıktı ve müzik eşliğinde göbek atmaya başladı. Emin Bal ise il başkanı ile bir süre karşılıklı göbek attıktan sonra cebinden çıkardığı bir tomar doları Ali Çetin’in başından aşağı atmaya başladı.

Davul zurna eşliğinde pistte oynayan il başkanına, etrafında bir çember oluşturan bazı parti yöneticilerinin de alkışla tempo tuttuğu görüldü.

AKP’de gündem il özel idarelerini kaldırmak