Alacak verecek tartışmasında silahlar çıktı, birbirlerine ateş ettiler

Yayın tarihi: 26 Ekim 2023 Perşembe 11:58 am - Güncelleme: 26 Ekim 2023 Perşembe 11:58 am

İstanbul Kartal’da iki kişi alacak verecek tartışması sırasında silahlarını çekerek birbirlerini vurdu. Yaşananlar güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Kartal’da Soğanlık Yeni Mahalle dün yaşanan olayda, iddiaya göre A.T. ve N.Ç. isimli şahıslar kafede yaşadıkları tartışmanın ardından sokak ortasında yaşanan arbedede birbirlerine ateş ederek birbirlerini yaraladılar.

Yapılan araştırmalarda, silahlı şahısların yanında bulunan N.D.T. isimli şahsın, A.T. ve N.Ç. isimli akrabaları ile bir kafede oturdukları sırada, aralarında daha önceden alacak verecek meselesi olan A.T. ve N.Ç.’nin tartışmaya başladığı, tartışmanın büyüdüğü, N.Ç.’nin silahla A.T.’ye ateş ettiği, A.T.’nin de yine silahla karşılık verdiği görüldü.

2 YARALI

3 kişinin birbirine girdiği arbedede 2 şahsın da yaraladığı anlaşıldı.  Konu ile ilgili N.D.T. isimi şahsın tahkikat işlemleri, yaralı şahısların ise tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

KAMERAYA YANSIDI

İki kişinin birbirlerini silahla vurarak yaraladıkları kavga anları güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde şahıslardan biri karşısındakine silahla ateş ediyor, ateş edilen şahıs da silahını çıkarınca arbede yaşanıyor. Arbedede 2 kişi yaralanıyor.

(İHA)