Akşener’e ‘iş birliği’ teklifi yapan Özgür Özel: Her karara saygılıyız

Yayın tarihi: 1 Aralık 2023 Cuma 2:58 pm - Güncelleme: 1 Aralık 2023 Cuma 2:58 pm

İYİ Parti Genel Merkezi’nde Meral Akşener’le yaptığı görüşmede yerel seçimler için iş birliği teklifinde bulunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Verecekleri iki karara da saygılıyız” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçim kampı için geldiği Antalya’da basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile dün gerçekleştirdiği görüşmesine ilişkin konuşan Özel, “Biz sayın Akşener’le dünkü açıklamada ifade ettiğim gibi son derece sıcak, son derece yapıcı bir görüşme gerçekleştirdik. Şimdi pazartesi günü İYİ Parti’nin Genel İdare Kurulu’nun alacağı kararı bekliyoruz. Verecekleri her iki karara saygılıyız. Ama ben sonucun olumlu yönde olmasını temenni ediyoruz” dedi.

Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile dün İYİ Parti Genel Merkezi’nde görüşmüş, görüşmenin ardından yapılan basın açıklamasında Özel, Akşener’den ‘81 ilde ayrı aday’ kararlarını tekrar görüşmelerini talep ettiklerini söylerken Akşener pazartesi günü gerçekleşecek olan GİK toplantısında konunun masaya yatırılacağını dile getirmişti.

İYİ Parti ‘81 ilde ayrı aday’ kararından vazgeçecek mi? İlçe başkanları Özel’in teklifini oyladı

Kaynak: TELE1