Akşener’den Erdoğan’a: Patates soğan yiyemeyenler seni yiyecekler!

Yayın tarihi: 4 Mayıs 2023 Perşembe 9:29 pm - Güncelleme: 4 Mayıs 2023 Perşembe 9:40 pm

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Şişli’de yaptığı konuşmasında, “Patates soğan, güle güle Erdoğan! Patates soğan yiyemeyenler seni yiyecekler” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Şişli’de düzenlenen bir açılışa katıldı. Akşener burada parti otobüsü üzerinden halka seslendi. Akşener, “Diyor ki, ‘Patates, soğan yiyemediğiniz için liderinizi yemeyin’. Patates soğan, güle güle Erdoğan! Patates soğan yiyemeyenler seni yiyecekler. Nerede yiyecekler sandıkta yiyecekler, nasıl yiyecekler helal oylarıyla yiyecekler. Sonuç ne olacak? 14 Mayıs akşamı sana güle güle diyeceğiz, emekli edeceğiz. Sayın Kılıçdaroğlu’nu da alkışlar arasında Çankaya’ya göndereceğiz” ifadelerini kullandı.

Akşener’in konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

“Anlaşılıyor ki; Sayın Kılıçdaroğlu 13. Cumhurbaşkanımız, Meral Akşener de Başbakan. Öyle görünüyor. Öncelikle şunu söyleyeyim, şu saatte buradasınız. Edirne’den geldim, oradan size selam getirdim. Özellikle siz kadınlar, gençler buradasınız. Bu benim için öyle bir şeref ki, Allah razı olsun hepinizden! Hakkınızı helal edin!

“EMEKLİ EDİLMELERİ ŞART”

Artarak, coşarak, büyüyerek seçime gidiyoruz. Şu an için bizi yönetenler ballahi tepeden tırnağa sıyırmış durumda. Konuşulanlara baktığımız zaman inanaın aklını yitirmiş bir ruh hali ile yönetiliyoruz. Ben ‘Bu ucube sistemden kurtulalım’ iknası yaparak gezerken bu arkadaşların konuşmalarının ortaya çıkardığı psikoloji aynı zamanda bu arkadaşların da emekli edilmesini şart koşuyor.

Biz alt tarafı bir seçime gidiyoruz. Normal şartlarda seçmenin bayramı, düğünü olması gereken bir seçime giriyoruz. Maşallah, başta Recep Bey olmak üzere bütün hepsi; şurayı şereflendiren sizler bugün itibarıyla işgal güçlerisiniz. Ben zaten hainlerin başıyım.

Akşener’den Erdoğan’a: Hesap soracağım senden hesap

“BU DİL SON DERECE TEHLİKELİ”

Biz bu işi ciddiye alıp her birimiz koşa koşa oyumuzu kullanacağız. Arkadaşlarımızı, ailelerimizi ikna edeceğiz. Hem bu ucube sistemden hem de bu ucube sisteme alışıp buradan nemalananlardan demokrasiyle kurtulacağız. Ciddi söylüyorum, 30 senedir siyaset yapıyorum. 50 yıllık bir siyasi hafızam var. Pek çok rezillik gördüm ama rezilliğin dibine girmiş bir seçim. hayatımda ilk defa karşılaştığım bir seçim.

Gençler büyükleriniz bilir. Darbeler gördük hızla kurtulduk. En son 15 Temmuz’u gördük. Bu aziz millet devleti hem sokaktan hem köprüden toplayıp getirdiniz. Demokrasiye sahip çıktınız. Ama bu seçimde muhalefeti desteklediğinz takdirde siz darbeci oluyorsunuz. Aynı zamanda işgalci oluyorsunuz, Feto’yu akzandırıyorsunuz. Bu arkadaşları seçtiğiniz zaman harikasınız. Hayır fikrimi değiştirdim, seni emekli ediyorum dediğiniz zaman da hain oluyorsunuz. Bu dil son derece zararlı ve tehlikeli bir dildi. Sadece bunun için bile bu seçimi kazanmak zorundayız.

“FANTAZİDE DÜNYA MARKASI”

AKP Gençlik Kolları Başkanı, şerefli Türk Polisi’nin Şube Müdürü’nünü tokatlıyor. İl Emniyet Müdürü korkudan o tokat, yumruk atan şahısla poz verebiliyor. Bu demek ki devleti çürütmüşler, ciddiyetsizlik dibe vurmuş. Ama bu işlerin başıdnaki şahsın kafayı taktığı ne? LGBT, erkek erkeğe evlilik olacakmış biliyor musunuz, biz kazanırsak. Aynı arkadaşa göre, erkeklerle hayvanlar da evlenecekmiş onu da serbest bırakacakmışız. Fantazide dünya markası!

“BUNLAR GERÇEKTEN RAPORLUK”

Bu ülkenin güvenliğini asayişini yerine getirmekten sorumlu olanlar sınırları kevgire çevirmişler, Türkiye bir sığınmacı hendeği olmuş. Arkadaşlar erkek erkeğe evlilik peşinde. Bütün psikiyatristleri göreve çağırıyorum muayene edin şunları. Bunlar gerçekten raporluk. İş göremez raporuna sahip olmak zorundalar.

“HADİ ORADAN BE, CIVIK!”

Bir tanesi başbakanlık yaptı diyor ki, ‘İşgal güçleri’. Başbakanlık yaptı ve size, bu seçmene diyor ki ‘Onlar işgal güçleri’ Bir tanesi daha vahim. Ben meclis yönettim iki sene bu arkadaş kadar Feto övenini görmedim. En şey sesiyle ‘Fethullah Gülen Hocaefendi Hazretleri’ derdi. Şu anda biz kazanırsak Feto kazanacakmış.

Hadi oradan be, cıvık!

“ERDOĞAN’IN PSİKİYATRİST TEDAVİSİNE İHTİYACI VAR”

Bugün daha enterasan bir şey oldu. Recep Bey’in 82 puan alıp mülakkatta elenmiş çocukların hakkını konuşması lazımken, geçinemeyen emeklilerin durumunu konuşması gerekirken, işçinin memurun maaşını konuşması gerekirken, çiftçinin, esnafın yaşadıklarını nasıl çözeceğini konuşması gerekirken arkadaşın dediği şu;

İYİ Parti olarak bu ‘Zillet İttifakı’ olarak Suriye’nin Kuzeyi’nde kurulacak olan, kelime bu, Kürdistan Devleti’nin kurulmasına sebep oluyormuşuz. Çok komik. Yav arkadaş 21 yıldır bu ülkenin başbakanı, cumhurbaşkanı benmişim benim haberim yok. Suriye ile ben kavga etmişim sığınmacılar Türkiye’ye gelmiş, İstanbul enredeyse Suriye’Nin başkenti haline dönmüş bunları ben yapmışım. Kim biliyor musunuz bunu diyen, recp Bey. Bu cümleleri kuran bir kişinin gerçekten psikiyatrist tedavisine ihtiyacı var demektir.

“PATATES SOĞAN, GÜLE GÜLE ERDOĞAN”

Diyor ki, ‘Patates, soğan yiyemediğiniz için liderinizi yemeyin’. Patates soğan, güle güle Erdoğan! Patates soğan yiyemeyenler seni yiyecekler. Nerede yiyecekler sandıkta yiyecekler, nasıl yiyecekler helal oylarıyla yiyecekler. Sonuç ne olacak? 14 Mayıs akşamı sana güle güle diyeceğiz, emekli edeceğiz. Sayın Kılıçdaroğlu’nu da alkışlar arasında Çankaya’ya göndereceğiz.

Bir oy Kemal’e, bir oy Meral’e!”