Akşener’den Erdoğan’a: Hesap soracağım senden hesap

Yayın tarihi: 4 Mayıs 2023 Perşembe 6:13 pm - Güncelleme: 4 Mayıs 2023 Perşembe 6:55 pm

Edirne’de halka seslenen İYİ Parti Lideri Meral Akşener, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ‘Kuzey Suriye’ üzerinden yüklendi. Akşener, açıklamalarıyla gündemde olan Süleyman Soylu ile Bekir Bozdağ’a tepki gösterdi.

Türkiye 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde son viraja girerken, Millet İttifakı seçim çalışmaları kapsamında mitinglerini sürdürüyor. Edirne’de halka seslenen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener şunları söyledi:

“Şimdi enteresan bir durum var. Bizi yöneten mübarekler; biz bir seçim bir seçime gidiyoruz ama Recep Bey ve arkadaşlarını dinlerseniz sanki bir savaşa gidiyoruz. Yahu nasıl bir şey? Bir haftada sadece ben kitapsız oldum, dinsiz oldum, PKK’lı oldum aynı zamanda faili meçhulcu oldum. Bir kişiye bu kadar zıt iftirayı, hakaret anlayan dili, anlayışı anlayabilene aşk olsun. Biz ucube bir sistemden, tek adam sisteminden kurtulmak için gidiyoruz. Ama savaşa gitmiyoruz, düşman değiliz. Burayı şereflendiren sizen işgal gücü değilsiniz. Siz seçmensiniz. Herhalde gelecek hafta daha da vahim, daha da berbat şeyler yaşayacağız.

MHP İlçe Başkanı eroinle yakalandı! Yönetim feshedildi

SÜLEYMAN SOYLU’YA: ‘BU NASIL BİR FANTEZİ DÜNYASI?’

Bugün Recep Bey de aynısını söylemiş. Asayişten sorumlu bir arkadaş var; kafayı taktı erkek-erkek evliliğine. Azıcık dinleyin gereğini yapacağız. Oyları çakacağız; bir Kemal’e bir Meral’e…. Türkiye göçmen sığınmacı hendeği olmuş, sınırlar kevgire dönmüş onlar alakası yok abinin ama biz kazanırsak erkek evliliği serbest bırakacakmışız. Hayda yahu kimsenin aklına gelmez. Bu nasıl bir fantezi dünyası? Bizim yaşın anlaması zor. Erkeklerle hayvanların da evlenmesini serbest bırakacakmışız. Edirne’de yaşayan tüm psikiyatristleri bu arkadaşları muayene etmek için göreve çağırıyorum.

‘PATATES SOĞAN YİYEMEYENLER ERDOĞAN’IN İKTİDARINI YİYECEK’

Bugün bunları başındaki Recep Bey çıkmış, ‘Beni patates soğana kurban etmeyin’ demiş. Buradan söyleyeyim Recep bey, patates soğan güle güle Erdoğan. Patates soğan yiyemeyenler, Erdoğan’ın iktidarını yiyecek.

Seçime günler kala devlet televizyonu TRT’de AKP propagandası!

BEKİR BOZDAĞ’A TEPKİ

Biz iktidarı kazanırsak şampanyayla kutlayacakmışız, onlar da tertemiz alınlarıyla secdeye varacaklarmış. Muhterem o kadar hırsızlık yaptınız ki o alında koca bir kara var kara. Sizin alnınızda kul hakkı, hırsızlık var. Aynı muhterem ben Meclis’i yönetirken konuşma yapmaya çıkardı. Bir cıvık bir cıvık, içiniz kalkardı. FETÖ’yü överdi. MHP, CHP’den itiraz olurdu, o kibarlık ölen arkadaş aslan kesilir ‘Fethullah Gülen Hocaefendi Hazretleri’ diye fırçalardı. Nereden nereye? Biz kazanırsak FETÖ kazanırmış; hadi oradan? Sen FETÖ’yü öven bir adamdın, ne zaman düşman oldun?

‘BİRAZ BİLİM, BİRAZ HUKUK, BİRAZ ADALET İTHAL ETSENE’

Et ithal, mercimek ithal, nohut ithal, mısır ithal, saman ithal, hayvan ithal… Yahu arkadaş ithal etmediğin ne kaldı? Biraz akıl, biraz bilim, biraz hukuk, biraz adalet ithal etsene. Hem onlar bedava.

Ekrem İmamoğlu 14 Mayıs sonrası neler yapılacağını Sultanbeyli’de açıkladı

‘BURUNLARINDAN ÇIKARTMAZSAK NAMERDİZ’ 

Edirne ciğerini dünyaya tanıtmak mümkün. Biz yiyemiyoruz ama birileri aksırıncaya kadar, tıksırıncaya kadar yiyor. Allah şahit olsun burunların çıkartmazsak namerdiz.

‘HESAP SORACAĞIM SENDEN HESAP’

Gelelim Recep Bey’e… Of of of Recep Bey bugün inciler saçtı. Bu ‘bayan’ ben oluyorum ‘sözde milliyetçi’ demiş. Salağın teki de çıkmış ‘fason milliyetçi’ diyor. Şimdi biz kırk kişiyiz biz birbirimizi biliriz muhterem. Ben Suriye’nin kuzeyin kurulacak Kürt devletine onay veriyormuşum. Bunu söyleyen Recep Bey. Muhterem o bölgeyi bu hale getiren sensin. Bu konuda hesap vereceksin hesap. Hesap soracağım senden bizzat ben soracağım. Sen Türkiye’nin etrafını düşmanlar ile çevirttin.

6, 8, 10 milyon diyorlar onun bile hesabı yok. Sen ülkeyi sığınmacı hendeği hale getirdin. İki yıl içinde tamamını göndereceğiz.

Bana diyorsun ki ‘PKK’lı ha ha ha! Habur rezaletini ben yaptım… Megri Megri’yi ben üfledim; konfetileri, şarkıları ben söyledim… Atatürk’ü o çadır mahkemelerden sen çıkardın Recep Bey. Zaten Atatürk’e uyuz olduğunu da biliyoruz da Türk bayrağından ne istedin?”

Soylu’dan sonra Erdoğan da Dilek İmamoğlu’nu hedef aldı