AKP’lilere tepki gösteren Kılıçdaroğlu fotoğraf paylaştı: Alın pankartınıza koyun!

Yayın tarihi: 9 Mayıs 2023 Salı 12:12 am - Güncelleme: 9 Mayıs 2023 Salı 12:12 am

Bir grup AKP’linin kendisini eleştirmek için kadınlara yönelik cinsiyetçi ifadeler kullanan pankartına tepki gösteren Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, mutfakta çay doldurduğu bir fotoğrafı paylaşarak, “ Alın şimdi bu fotoğrafı pankartınıza koyun” dedi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisinin evinin mutfağından yayınladığı videolara yönelik bir grup AKP’linin “Karı gibi mutfaktan çıkmayan değil arı gibi çalışan lider istiyoruz” yazılı pankartına tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun bu pankarta yönelik paylaşımını alıntılayan Kemal Kılıçdaroğlu, mutfakta çay doldurduğu bir fotoğrafını paylaştı.

“BİZ HAYATI PAYLAŞMAKTAN GURUR DUYARIZ”

Kılıçdaroğlu fotoğrafa, “Biz hayatı paylaşmaktan gurur duyarız. Alın şimdi bu fotoğrafı pankartınıza koyun. Sevgili genç mütedeyyin kadınlar, size aylarca “kazanımlarınızı kaybedersiniz” propagandası yapanlar, tüm haklarınızı 3-5 oya sattılar. Bay Kemal asla kazanımlara dokunmaz!” notunu düştü.

Kılıçdaroğlu’ndan “Erzurum’daki provokasyon” çıkışı! “Sorumlusu sarayda oturan kişidir”