AKP’li Yılmazer, dilimle karpuz satılmasına çözüm buldu: Ben her sene ekiyorum

Yayın tarihi: 23 Mayıs 2022 Pazartesi 10:09 am - Güncelleme: 23 Mayıs 2022 Pazartesi 10:09 am

AKP Ankara İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmazer, ekonomik kriz nedeni ile karpuzun dilimle satılmasına karşı ‘ilginç’ bir çözüm önerisi getirdi. Twitter’da karpuzun dilimle satılmasına tepki gösteren bir kişiye cevap veren Yılmazer, “Karpuzu eken yerliden değil gidip marketlerden alırsanız bu olur. Ben her sene karpuz ekiyorum mesela” ifadelerini kullandı.

Meyve ve sebze fiyatlarındaki artış vatandaşların ürünleri tane ile ya da dilimle satın almasına yol açıyor. Yine bu yüzden dilimle satılan karpuz ile ilgili AKP’li bir isimden ilginç bir öneri geldi.

AKP Ankara İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmazer, kendisine Twitter’dan “60 yaşındayım, karpuzun dilimle satışını gördük ya. Bize masal anlatmayın” ifadeleriyle tepki gösteren kişiyi, “Ben her sene karpuz ekiyorum mesela” diyerek yanıtladı.

”Bağlıca’da Pazardayım… Acaba rakamların düşmesi için bizim ilçe belediyelerimizle Melih Gökçek’in halk pazarları önerisini değerlendirsek mi? Çözerse yine” ifadelerinin yer aldığı bir paylaşım yapan Yılmazer’e, bir Twitter kullanıcısı “60 yaşındayım, karpuzun dilimle satışını gördük ya. Bize masal anlatmayın” diye yanıt verdi. Yılmazer ise, kendisine tepki gösteren kişiye verdiği cevapta, “Batıya özeniyordunuz karpuzu eken yerliden değil gidip marketlerden alırsanız bu olur. Ben her sene karpuz ekiyorum mesela” dedi.

Bozdağ: Tweet attı diye hakkında soruşturma başlatılan yok