AKP’li vekil gıda yardımı alan çölyak hastalarını açık paylaştı, CHP’den tepki geldi

Yayın tarihi: 24 Ocak 2024 Çarşamba 2:52 pm - Güncelleme: 24 Ocak 2024 Çarşamba 2:54 pm

AKP Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu gıda yardımı alan çölyak hastası bir vatandaşla ve yanında bulunan çocukları yüzleri açık şekilde paylaştı. Paylaşıma CHP’den tepki geldi.

Kayyum yönetiminde olan Batman Belediyesi çölyak hastalarınca tüketilen gıda ürünlerini temin etmek, hastalıkla ilgili toplumsal bilinç ve farkındalığı oluşturulmak amacıyla “Çölyak Hastalarına Destek Projesi” kapsamında yapılacak olan Glutensiz Unlu Mamulleri Fırını ve Kafe’nin tanıtımı için tören düzenlendi. Etkinliğe katılan AKP’li vekil Ferhat Nasıroğlu, kayyum Ekrem Cenalp ve eşi yardım kolililerini verdikleri çölyak hastalarıyla fotoğraf çekildi. Tanıtımda, çölyak hastalarına verilen yardım kolileriyle fotoğraf çekilip, vatandaşın ve çocukların yüzleri görülecek şekilde valiliğin resmi web sitesinden ve X hesabından yayınlanması dikkat çekti.

‘SOSYAL YARDIMLAR HİÇBİR ZAMAN AÇIK YAPILMAMALI’

Batman kayyumu Ekrem Canalp ve AKP’li vekil Ferhat Nasıroğlu’na tepki gösteren CHP Parti Meclisi üyesi Hüseyin Yaşar “Bu kişiler geçmiş yıllarda da aynı şeyleri yaptılar. 14 Mayıs seçimlerinde yardım kartlarını ihtiyaç sahipleri insanlara ulaştırdıklarında da aynı şovu yapıyorlardı. Önümüzde yerel seçimler var ve yine aynı şekilde bu yardımları şova dönüştürerek oy derdindeler. Belediyenin programında sadece AKP milletvekilinin olmasından da bunu anlamamız gerekiyor. Sosyal yardımlar hiçbir zaman açık bir şekilde yapılmamalıdır. Özellikle sağlık sorunları olan vatandaşlarımızın üzerinden böyle bir şov yapılmasını çok yakışıksız buluyorum” diye konuştu. (ANKA)

Soğuk hava kalp krizi riskini artırıyor: Onlar iki aşıyı mutlaka olsun

Kaynak: TELE1