AKP’li vatandaş ‘Şu anda hastanede gidip görevliyi bile dövebiliyoruz. En büyük zenginliğimiz bu” diye övünüyordu

Yayın tarihi: 7 Temmuz 2022 Perşembe 3:37 pm - Güncelleme: 7 Temmuz 2022 Perşembe 3:37 pm

Kardiyoloji uzmanı doktor Ekrem Karakaya’nın Konya’da görev yaptığı hastanede uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetmesinin ardından sağlıkçılar grev kararı alarak yaşadıkları can güvenliği sorunu tüm Türkiye’de duyururken AKP’li bir vatandaşın sokak röportajı yeniden gündem oldu.

Konya’da Dr. Ekrem Karakaya’nın öldürülmesini protesto etmek isteyen doktorlar Türkiye genelinde 2 günlük iş bıraktı. İstanbul Tabip Odası ve İstanbul Aile Hekimleri Derneği de sağlıkta her geçen gün artış gösteren şiddet olaylarını protesto etmek amacıyla Çapa Tıp Fakültesi’nde saat 12.30’da ‘Öldük biz’ sloganıyla toplandı.

Sağlıkçılar ayakta!

Sağlıkta yaşlanan şiddet olaylarına tepki gösteren sağlık çalışanlarının protestolarına polis, bazı noktalarda sert bir şekilde müdahale etti. Sağlıkta şiddet tartışmaları devam ederken daha önce çekilmiş bir sokak röportajı yeniden gündem oldu.

Şiddete karşı yürüyen sağlık emekçilerine polis müdahalesi

“EN BÜYÜK ZENGİNLİĞİMİZ GÖREVLİ DÖVMEK”

Röportajda AKP’li bir vatandaşın “Şu anda hastanede gidip görevliyi bile dövebiliyoruz. En büyük zenginliğimiz bu” dediği görüldü.  Söz konusu sokak röportajı sosyal medyada yeniden gündem oldu.