AKP’li Subaşı İYİ Partili Örs’ü yumruklayan Işık’ı savundu! “Sahipsiz değildir”

Yayın tarihi: 12 Aralık 2022 Pazartesi 9:53 am - Güncelleme: 12 Aralık 2022 Pazartesi 9:53 am

AKP Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı Meclis’te İYİ Parti’li Hüseyin Örs‘ü yumruklayan AKP Bursa Milletvekili Zafer Işık’ı savundu. Subaşı, “Hepimiz insanız, etten, sinirden, kandan, sudan yaratılmışız. Zafer Işık sahipsiz değildir” dedi.

AKP Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, 6 Kasım’da TBMM Genel Kurulu’ndaki bütçe görüşmeleri sırasında İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’ü yumruklayan ve yoğun bakıma kaldırılmasına sebep olan AKP Bursa Milletvekili Zafer Işık hakkında açıklama yaptı.

Örs’e geçmiş olsun dileğinde bulunan Subaşı, her türlü şiddete karşı olduğunu belirtse de Işık’ı ‘Sahipsiz değildir’ diyerek savundu. Subaşı, “Çok değerli dostum, kıymetli arkadaşımın, hiçbir şekilde o tür hareketi yapacağını da tahmin etmedim. Ama hepimiz insanız, etten, sinirden, kandan, sudan yaratılmışız” dedi.

AKP’li vekilin saldırdığı Hüseyin Örs’e AKP’den ziyaret

“‘SENİ DÖVECEĞİM’ DEDİ”

Subaşı; İYİ Partili Örs’ün, Genel Kurulda AKP Bursa Milletvekili Zafer Işık’ın üzerine yürüyerek “Seni döveceğim ulan. Kaçma” ifadelerini kullandığını da iddia etti.

“SAHİPSİZ DEĞİLDİR”

AKP’de hiç kimsenin sahipsiz olmadığını belirten Subaşı, “Herkes haddini bilecek. Bütçe görüşmelerinde muhalefet partilerinin kullandığı kirli dil, zihinlerindeki çaresizliğin dışa yansımasıdır. Muhalefet partilerinin kullandığı kirli dil, tükenmişlik sendromunun yansımasıdır.” diye konuştu.

AKP’li Işık’ın yumruklu saldırısına uğrayan İYİ Partili Hüseyin Örs, yoğun bakımdan çıktı