Taburcu olan Hüseyin Örs: Kimse yumruklarla bizi yolumuzdan döndüremez!

Yayın tarihi: 9 Aralık 2022 Cuma 9:57 pm - Güncelleme: 9 Aralık 2022 Cuma 9:57 pm

AKP Trabzon Milletvekili Zafer Işık’ın yumruklu saldırısıyla yoğun bakıma yatan İYİ Parti Milletvekili Hüseyin Örs taburcu olduktan sonra, “Kimse bizi korkutamaz, yıldıramaz. Yumruklarla bizi yolumuzdan döndüremez” dedi.

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, TBMM’deki 2023 Yılı Merkezi Bütçe görüşmeleri sırasında AKP Bursa Milletvekili Zafer Işık’ın yumruklu saldırısının ardından yoğun bakıma yattığı hastaneden taburcu oldu. Hüseyin Örs, “Kimse bizi korkutamaz, yıldıramaz. Yumruklarla bizi yolumuzdan döndüremez. En kısa zamanda da TBMM’de çalışmalarıma devam edeceğim” dedi.

“TBMM YUMRUK ATMA YERİ DEĞİL MİLLETİMİZE HİZMET ETME YERİDİR”

Hüseyin Örs, TBMM’nin yumruk atma yeri değil millete hizmet etme yeri olduğunu söyledi.

Örs şöyle konuştu:

“Biz TBMM’de aziz milletimize hizmet etmek için varız. Vatandaşlarımız bizi bununla görevlendirdiler. TBMM yumruk atma yeri değil, milletimize hizmet etme yeridir. Bizim anlayışımız budur. Dolayısıyla biz bu anlayışla hareket ediyoruz. Milletimizin dertlerini, TBMM çatısı altında dile getirmeye çalışıyoruz. 20 Ocak 2020 tarihinden itibaren sayın Genel Başkanımız Meral Hanım, Türkiye’yi ilçe ilçe, il il geziyor. Orada vatandaşlarımızla beraber oluyor. Onlardan aldıkları sıkıntıları, talepleri milletvekili arkadaşlarımla TBMM’de dile getirmeye çalışıyoruz. Ben arabasının önü çöp kamyonuyla çevrilen, konuşacağı salonların elektrikleri kesilen, kapılarına kilit vurulan, evine baskın yapılan bir cesur liderin Genel Başkanımız Meral Akşener’in İYİ Partisi’nin milletvekiliyim. Kimse bizi korkutamaz, yıldıramaz. Yumruklarla bizi yolumuzdan döndüremez. En kısa zamanda da TBMM’de çalışmalarıma devam edeceğim. Yöremde, bölgemde vatandaşlarımızın problemlerini TBMM’de dile getirmeye çalışacağım. TBMM’de vazife aldığım dönemden beri 250 kez konuşmuşum. Araştırma, soru önergeleri vermişim. Bu olaydaki saldırıda bulunan arkadaşımızın 3-4 konuşma yaptığını bana söylediler. Biz orada milletimize hizmet için varız. Bu hizmetimize de devam ettireceğiz.”

AKP’li Işık’ın yumruklu saldırısına uğrayan İYİ Partili Hüseyin Örs ilk kez konuştu