AKP’li siyasetçi kızını Boğaziçi Üniversitesi’nden aldı: Lezbiyen olmasından korkuyorum

Yayın tarihi: 18 Ekim 2019 Cuma 7:15 pm - Güncelleme: 18 Ekim 2019 Cuma 11:32 pm

Aydın Binboğa, kızını Boğaziçi Üniversitesi’ndeki kaydını “lezbiyen olmasından korktuğu için” dondurduğunu açıkladı.

Kişisel Twitter hesabından açıklamada bulunan AKP’li siyasetçi Aydın Binboğa, kızını Boğaziçi Üniversitesi’ndeki kaydını “lezbiyen olmasından korktuğu için” dondurduğunu açıkladı.

Bir dönem AKP Adana İl Başkanlığı’na aday olan Aydın Binboğa, kızını Boğaziçi Üniversitesi’ndeki kaydını “lezbiyen olmasından korktuğu için” dondurduğunu açıkladı.

Kişisel Twitter hesabından açıklamada bulunan AKP’li siyasetçi Binboğa, kızının Boğaziçi Üniversitesi’nde okuduğunu ve Boğaziçi Üniversitesi LGBT Çalışmaları Kulübü’nün okulda broşür dağıttığını söyledi.

AKP’li ilçe başkanı bir kadını taciz etti, şikayetçi olan şahsı dövdürdü!

“SINIFINDA O KADAR ÇOK LEZ VARMIŞ Kİ…”

Okula giden ve dekanlığa şikayette bulunan Binboğa, “Dekanlığa gittim. Haddinizi bilin. Kızımı okuldan alırım 1 senesini kaybeder gerekirse ama bu okulda okutmam” dediğini belirtti.

Dekanlığın “onlara karışamayız” yanıtında bulunduğunu belirten Binboğa, “Daha henüz 19 yaşında. Onlarla mücadele edecek durumda değil. Sınıfında o kadar çok lez varmış ki orada gördüm. Erkek olsaydı almazdım ama kız çocuğu orada harcanıyor maalesef” diyerek kızının okuldaki kaydını dondurduğunu açıkladı.

“Bir yandan üzülüyorum orayı onlara bırakıyoruz diye ama o şerefsizlerin de bin tane tuzağı vardır” diye gelen kullanıcı yorumlarına cevap veren AKP’li siyasetçi Binboğa, “Kızım mutlu o yüzden çok da önemsemiyorum” ifadelerini kullandı.

Daha önce de “Reis’e rağmen FETÖ’cüler galip geldi” demişti

Daha önce Erdoğan’ın konuştuğu salona alınmayan AKP’li yönetici “Reis’e rağmen FETÖ’cüler galip geldi” açıklamasında bulunmuştu.

AKP Kongre öncesi “Kripto FETÖ’cülerin” yönetimi ele geçirmeye çalıştığını öne süren AKP Adana İl Başkanı adayı Aydın Binboğa,o zamanki  kongreye alınmadıklarını belirterek, Erdoğan’ın konuştuğu esnada, “Reise rağmen FETÖ’cüler galip geldi Maalesef” yorumunda bulunmuştu.

AKP’nin Adana 6. Olağan İl Kongresi’ne alınmayan AKP Adana İl Başkanı adayı Aydın Binboğa, kongre öncesinde açıklamada bulunarak “Kripto FETÖ’cülerin” yönetimi ele geçirmeye çalıştığını öne sürdü.

Aydın Binboğa, ayrıca Twitter hesabından ise şunları yazmıştı:

“Şu an talimat gereği kongre salonuna alınmıyoruz. Reise rağmen Fetöcüler galip geldi Maalesef. Cumhurbaşkanımız şu an FETÖ’cü olduğu iddia edilen biri tarafından esir alınmış durumda. Şu an Kripto FETÖ’cüler ve destekçileri; Adaylığımızı polis zoruyla engelliyor. Anayasal hakkımı kullanamıyorum. AKP’li biri olarak AKP’de aday olamıyorum. FETÖ bu ülkede siyaseti yönetiyor hala.”