AKP’li Salih Cora Trabzon mitingi öncesi İmamoğlu’nu hedef aldı!

Yayın tarihi: 10 Mayıs 2023 Çarşamba 2:23 pm - Güncelleme: 10 Mayıs 2023 Çarşamba 2:27 pm

İBB Başkanı ve Milet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu Trabzon mitingi öncesi AKP’li Salih Cora tarafından hedef alındı. Cora paylaşımında İmamoğlu için, “Öcalan sloganı atanları zafer işareti ile selamlayan İmamoğlu Trabzon’a geliyor” dedi.

Erzurum’da taşlı saldırıya uğrayan İBB Başkanı ve Milet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu’nun Cumhur İttifakı ortakları tarafından hedef alınmaya devam ediyor. Bugün Mansur Yavaş, Meral Akşener ile birlikte Trabzon’a gidecek olan Ekrem İmamoğlu, hakkında sosyal medyadan paylaşım yapan AKP’li Salih Cora, “Öcalan sloganı atanları zafer işareti ile selamlayan İmamoğlu ve seccadeye ayakkabı ile basıp HDP bayrağını yerden kaldıran zihniyet bugün Trabzon’a geliyor” ifadelerini kullandı.

Ekrem İmamoğlu’nun Konya mitingini hedef alan Kızılay yöneticileri görevden alındı

Cora’nın paylaşımı şöyle:

“Van’da “dişe diş kana kan öcalan öcalan” sloganı atanları zafer işareti ile selamlayan İmamoğlu ve seccadeye ayakkabı ile basıp HDP bayrağını yerden kaldıran zihniyet bugün Trabzon’a geliyor… İskenderpaşa camiinin önünde halkı selamlayıp Eren BÜLBÜL’ün kabrini ziyaret edecek mi? Terör örgütü PKK’yı lanetleyebilecek mi? Bekleyip göreceğiz!”