AKP’li Meclis Üyesi’nin iki çocuğu hayatını kaybetti

Yayın tarihi: 28 Mayıs 2021 Cuma 12:11 pm - Güncelleme: 28 Mayıs 2021 Cuma 12:11 pm

Arsuz Belediyesi AKP’li Meclis Üyesi Mehmet Altun’un 15 ve 17 yaşındaki iki çocuğu otomobil çarpması sebebiyle hayatını kaybetti.

Hatay’da yolun karşısına geçmeye çalışan 17 yaşındaki Eren ve 15 yaşındaki Yaren Altun kardeşlere otomobil çarptı. Arsuz ilçesinde gerçekleşen kazada Arsuz Belediyesi AKP‘li Meclis Üyesi Mehmet Altun’un çocukları olan iki kardeş vefat etti.

Madenköy Kavşağı’nda sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen otomobilin çarpması sonrası yaralanan iki kardeş, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastanelere kaldırıldı. Yaren Altun yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Daha sonra abisi Eren Altun da vefat etti.

Kazayı haber alan çocukların yakınları ile Kaymakam Musa Sarı ve Emniyet Müdürü Dinsever Kalkan hastaneye geldi. İki kardeşin cenazesi bugün ilçedeki Gözcüler Mahallesi’nde toprağa verilecek.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Arsuz Belediye Meclis Üyesi Mehmet Altun’un çocukları Yaren ile Eren’i elim bir trafik kazası sonucu kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Vefat eden kardeşlere Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

İddia: Hatay’a gönderilen 11 at öldü, diğerleri de satıldı

Hatay’daki orman yangını sanıklarına ilişkin gelişme