AKP’li meclis üyesinin eşi kadın personeli darp etti iddiası

Yayın tarihi: 3 Haziran 2022 Cuma 7:54 pm - Güncelleme: 3 Haziran 2022 Cuma 7:54 pm

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde AKP Meclis Üyesi E.A.’nın eşi S.A.’nın, Kartepe Hergeleci İbrahim Spor Salonu’nda görev yapan güvenlik görevlisi Şadiye Sayan’ı darp ettiği iddia edildi. Darp raporu alan Sayan, olayla ilgili polise şikayette bulundu.

Kocaeli Barış Gazetesi’nden Merve Dişli’nin haberine göre, Kartepe’de skandal bir şiddet olayı meydana geldi. Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Hergeleci İbrahim Spor Salonu’nda çalışan Şadiye Sayan, iddiaya göre kurumda çalışan bazı çalışanların sözleşmeli personele kart bastırdığını ortaya çıkarttığı gerekçesiyle uzun bir süredir kurumda mobbing görüyordu. Ancak kurumda yaşanan büyük gerginlik bugün patlak verdi.

DARP ETTİ

Kurumun engelli girişinde çalışan Sayan, kurum içinde yasak olmasına rağmen biber ve domates fidanı ekildiğini görünce devlet kurumu içerisinde fidan dikmenin yasak olduğunu yalnızca çiçek ekilebileceğini söyledi. Sayan’ın fidanlara müdahalesi sırasında kurumda karate antrenörü olarak çalışan ve Kartepe Belediyesi AKP Meclis Üyesi E.A.’nın da eşi olan S.A.’nın, Sayan’ın sağ kolunu sıkmaya başlayarak ‘Sen ne yapıyorsun?’ dediği, bu sırada kurum müdürü E.A.’nın da Sayan’ı “Seni Adana’ya süreceğim” diyerek tehdit ettiği öne sürüldü.

ŞİKAYETÇİ OLDU

Darp raporu almak için hastaneye başvuran Sayan, S.A. ve E.A.’dan şikayetçi oldu.

Hijyen unutuldu! Kocaeli Üniversitesi Hastanesi’nde tepki çeken görüntüler