Hijyen unutuldu! Kocaeli Üniversitesi Hastanesi’nde tepki çeken görüntüler

Yayın tarihi: 12 Nisan 2022 Salı 8:41 am - Güncelleme: 12 Nisan 2022 Salı 8:44 am

Kocaeli Üniversitesi Hastanesi’nin bekleme alanına giren köpekler idrar ve dışkılarını alana yaptı. Köpeklerin sağlık çalışanları tarafından sevilmesi de hijyen endişesi uyandırdı.

Ülke sokaklarında bulunan milyonlarca başıboş köpek sorun olmaya devam ederken, bu konuda kapsamlı bir çalışma yürütülememesi de halkın endişelerini artırıyor.

Üniversite öğrencisi kampüste köpeklerin saldırısına uğradı!

Saldırgan köpeklerin beraberinde Kocaeli’den gelen bir görüntü, hijyen açısından vatandaşları tedirgin etti. Kocaeli Üniversitesi Hastanesi koridorunda bulunan çok sayıda köpek, vatandaşların tepkisini çekti.

KORİDORA DIŞKILARINI BIRAKTILAR

Hasta bekleme alanında bir arada bulunan köpekler, koridora dışkılarını ve idrarlarını bıraktı.

 

SAĞLIK ÇALIŞANLARI ELLE SEVDİ

Köpeklerin bu halinin beraberinde sağlık çalışanları da dikkat çekti. Hastaneye giden bir vatandaş tarafından çekilen fotoğraflarda, sağlık çalışanlarının köpekleri sevdiği görüldü.

VATANDAŞA ‘BEYAZ KOD’ VERİLDİ

Levent Derici isimli vatandaş görüntüleri çekip Twitter hesabında paylaştı. Derici, “Bu resimden ötürü Beyaz Kod verdiler. Karakol ve mahkeme beni bekliyor ne yazık ki! İşimiz etkilenebilir siler misiniz deseler silerdim ama çok acayip bir suçlamada bulundular” ifadelerini kullandı.