AKP’li isimler Atilla Taş’ı hedef aldı! Seçim günü için hapis cezası talebi

Yayın tarihi: 15 Kasım 2022 Salı 11:11 am - Güncelleme: 15 Kasım 2022 Salı 11:16 am

AKP MKYK Üyesi Mücahit Birinci bu kez de Atilla Taş’ı hedef aldı. Birinci Taş’ın sosyal medya hesabından “Allahım! Bugün de beni AKP’li yaratmadığın için şükürler olsun. O kavmi kahreyle! İlk seçimle yok et inşallah!” yazdığı için ‘hapis cezası’ alması gerektiğini savundu.

Atilla Taş sosyal medya hesabı üzerinden “Allahım! Bugün de beni AKP’li yaratmadığın için sana şükürler olsun! O kavmi kahreyle! İlk seçimle yok et inşallah!” paylaşımını yaptı. Taş’ın paylaşımına karşı tepki AKP’li Mücahit Birinci’den geldi.

Atilla Taş’ın paylaşımın ‘suç’ olarak nitelendiren Birinci seçim günü için ‘hapis cezası’ verilmesi gerektiğini savundu. Birinci’nin paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“Şuna cevap vermeyelim diyoruz ama, her seferinde dikkatimizi çekmek için daha büyük çukurlara giriyor. Hukukçu olarak yorumum; şu suçun karşılığı, adil bir yargılama ile, seçim gününü içeride geçirtmeye elverişli bir hapis cezası.”

ALPAY ÖZALAN: HERKES HADDİNİ BİLECEK

Atilla Taş’ın paylaşımına bir tepki de AKP İzmir Milletvekili daha önce Özgür Özel’i hedef alan Alpay Özalan’dan geldi. Özalan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

“Muhalefetin provokatör trolleri, iyice raydan çıktı. Halkı kin ve düşmanlığa sevk etmek isteyenler, yargı önünde mutlaka hesap verecektir. Herkes haddini bilecek!”

Atilla Taş özür diledi