AKP’li ilçe başkanları İYİ Partili müşahide saldırdı! ‘Yalnız olduğumu öğrenmiş’

Yayın tarihi: 1 Haziran 2023 Perşembe 8:06 am - Güncelleme: 1 Haziran 2023 Perşembe 8:06 am

Konya’nın Yalıhüyük ilçesinde İYİ Parti’li sandık müşahidi Metin Şahin, oy sayımının tamamlanmasının ardından evine gitmek üzereyken AKP’li ilçe başkanlarının da aralarında bulunduğu bir grubun saldırısına uğradı.

Sözcü’nün aktardığına göre; seçim günü Yalıhüyük ilçesinde bulunan bir okulda görev yapan İYİ Parti üyesi Metin Şahin, oy sayımının tamamlanmasının ardından evine gitmek üzere okuldan ayrıldı. Şahin, arabasında bindiği sırada Yalıhüyük İlçe Belediye Başkanı Hasan Koçer ve AKP Yalıhüyük İlçe Başkanı Yusuf Pişkin’in de aralarında bulunduğu 10 kişi tarafından darbedildi.

Saldırı sonucu yüzünde ve vücudunun çeşitli bölgelerinde morluklar oluşan Şahin, darp raporu aldı ve saldırganlar hakkında şikayetçi oldu.

“ARABANIN İÇİNDE KÜFÜR EDEREK DARP ETTİLER”

Şahin, yaşananları şöyle anlattı:

“Oy kullanılan okulda müşahit olarak görev yapıyordum. Sayım esnasında AKP Belediye Başkanı Hasan Koçer, bana iki kere saldırmaya çalıştı. Sayım yapıldıktan sonra ilçe çarşısındaki bir kahvehanede oturup çay içtim.

Daha sonra eve gitmek üzere arabama bindim. Belediye Başkanı Hasan Koçer, AKP İlçe Başkanı Yusuf Pişkin ve damadı Ahmet Kıyak yalnız olduğumu öğrenmiş.

Arabama bindiğim sırada beraberinde geldikleri 7-8 kişiyle birlikte küfür ederek beni arabanın içinde darp etmeye başladılar. Gözümde, vücudumunum çeşitli yerlerinde darp oluştuğu için hastaneye gittim ve rapor aldım. Saldırganların hepsi hakkında şikayetçi oldum.”

Şanlıurfa’da sandık ihlalleri! CHP’li vekiller Ali Şeker ve Mahmut Tanal saldırıya uğradı