AKP’li ilçe başkanının ahırı ve taksisi yandı

Yayın tarihi: 6 Ekim 2023 Cuma 9:52 am - Güncelleme: 6 Ekim 2023 Cuma 9:52 am

Karabük’te AKP Ovacık İlçe Başkanı Ahmet Şahin’e ait taksi, ahır ve samanlıkta yangın çıktı. Yangında herhangi bir can kaybı yaşanmadı.

Karabük Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, AKP Ovacık İlçe Başkanı Ahmet Şahin’e ait taksi, ahır ve samanlığın yanmasıyla ilgili soruşturma başlatıldı. Ekiplerin müdahalesiyle söndürülen yangında ahır ve samanlık kullanılamaz hale geldi, taksi ise zarar gördü.

2 YANGIN DAHA ÇIKMIŞTI

İlçenin Gümüşler Mahallesi’nde Ramazan Şahin, Karşı Mahalle’de Mustafa Süze, Ekincik köyü yolu üzerinde de Ahmet Mazhar Denli’ye ait samanlıklarda gece saatlerinde ayrı ayrı yangın çıkmıştı.

Kundaklamadan çıkma ihtimali üzerinde durulan ve itfaiyenin söndürdüğü yangınlarda 3 samanlık zarar görmüştü.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Valilikten yapılan açıklamada, Ovacık ilçesinde dün ve bu gece saatlerinde 1 metruk bina, 3 samanlık, 1 samanlık olarak da kullanılan ahır ile 1 taksinin dış kısmında kısmi olarak yangın çıktığı belirtildi.

Yangınların itfaiye, orman işletme ve kurumların özverili çalışmaları sonucu söndürüldüğü kaydedilen açıklamada, “Herhangi bir can kaybı ve yaralının olmadığı olaylarda maddi hasar meydana gelmiş olup, yangınların çıkış nedeniyle ilgili soruşturma başlatılmıştır” ifadelerine yer verildi.

Esenler’de yangın! İki yaşındaki çocuk hayatını kaybetti