AKP’li belediyeden işletmelere ‘yılbaşı süslerini kaldırın’ tebligatı

Yayın tarihi: 16 Aralık 2023 Cumartesi 9:03 pm - Güncelleme: 16 Aralık 2023 Cumartesi 9:04 pm

AKP’li Ordu Büyükşehir Belediyesi, işyerlerine yılbaşı süsü takan işletmelere süslerin kaldırılması için tebligat gönderdiği ortaya çıktı.

Sözcü’de yer alan habere göre; Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde bulunan iş yerlerinin dış kısımlarına yılbaşı için yaptıkları süslemelerin kaldırılmasını istedi.

Kentin en işlek caddelerinden biri olan Sırrıpaşa Caddesi’ndeki dükkanlara gönderilen tebligatta, “İş yerinizin dış cephesinde izinsiz olarak yapmış olduğunuz süslemelerinizi 3 (üç) gün içerisinde kaldırmanız, aksi takdirde cezai işlem uygulanacağını husussu tarafınıza tebliğ olunur” ifadeleri yer aldı. Tebligatlar zabıtalar tarafından dükkan sahiplerine verildi.

AVM’nin ‘Haç’a benzetilen yılbaşı süsleri Rize’yi karıştırdı

TEPKİ ÇEKİNCE TEBLİGATLARI TOPLADILAR

Avukat Deniz Akbıyık, Ordu’da kafe işleten kuzenine gönderilen tebligatı ve kafenin fotoğraflarını sosyal medyada paylaşarak, “Kuzenimin Ordu’da kafesi var. Her özel günde ayrı bir konsept ile Ordu’nun görüntüsünü güzelleştiriyorlar, 4 senedir de her yılbaşı süsleme yapıyorlar. Bu sene yılbaşı süslerinin kaldırılması için ihtar gönderilmiş. Hayırdır yılbaşı süsü yasaklandı mı?” diye yazdı.

TEPKİLER ARTINCA TEBLİGATLARI TOPLAMAYA BAŞLADILAR

Tepkiler artmaya başlayınca, AKP’li belediye tebligatları toplamaya başladığı belirtildi.

Kaynak: TELE1