AKP’li Belediyeden İBB’ye engel! Halkın kullanımına kapattılar

Yayın tarihi: 18 Mayıs 2023 Perşembe 1:25 pm - Güncelleme: 18 Mayıs 2023 Perşembe 1:25 pm

AKP’li Arnavutköy Belediyesi, İBB‘nin Karaburun Plajı’ndaki duş, giyinme kabinlerini kaldırdı. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Murat Yazıcı, “Dün geceden itibaren hukuksuz biçimde kaldırılma girişimine karşı yine her zamanki gibi mahkemede adalet arayışındayız. İstanbul halkına hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

İki kere tekrarlanan ve CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun ikisinde de kazandığı İstanbul seçimleri AKP’liler tarafından hala hezimet olarak görülüyor 23 Haziran’daki seçimlerin ardından CHP’ye geçen İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin İstanbul’un ilçelerinde yapmak istediği yatırımlar AKP’li ilçe belediyeleri tarafından engelleniyor. Son olarak AKP’li Arnavutköy Belediyesi İBB’nin Karaburun sahilinde yurttaşların kullanımına sunduğu duş ve kabinleri kaldırdı.

Üsküdar’dan İBB’ye bir engel daha! Zabıtalar karşı karşıya geldi

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Murat Yazıcı, sosyal medya hesabından yeni bir engelleme girişimini duyurdu. Yazıcı “İstanbul’da sıradan bir gün. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 52 plajda sunduğu hizmetlerin bir ilçe belediyesi tarafından engellenme girişimine şahit oluyoruz. Arnavutköy Karaburun Plajı’nda vatandaşımız için hizmete sunduğumuz wc, duş, giyinme kabini ve cankurtaran hizmetinin dün geceden itibaren hukuksuz biçimde kaldırılma girişimine karşı yine her zamanki gibi mahkemede adalet arayışındayız. İstanbul halkına hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.