AKP’li belediye çöken asfaltı öngörememiş! ‘Yağ gibi kayıyor’ denilen yolun altı mağara çıktı!

Yayın tarihi: 20 Kasım 2023 Pazartesi 3:30 pm - Güncelleme: 20 Kasım 2023 Pazartesi 4:30 pm

Haber: TELE1 HABER MERKEZİ

AKP’li Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun, öve öve bitiremediği “Yağ gibi kayıyor dediklerinden” dediği Boğaziçi Bulvarı’nın asfaltı ilk yağmurda çöktü. tele1.com.tr’nin ulaştığı belediye yetkilileri asfaltın altında mağara olduğunu söyledi.

Gaziantep Şahinbey Belediyesi’nin 6 ay önce açılışını yaptığı Boğaziçi Bulvarı 2. Etap Yolu dün yağan yağmurun ardından çöktü. 2022 yılı Kasım ayında yapımına başlanan yol 5 Mayıs 2023’te törenle hizmete açıldı. Yaklaşık maliyeti 24 milyon 582 bin TL olarak açıklanan bulvarın reklamlarında fotoğraflarını paylaşan Şahinbey’in AKP’li Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, sosyal medya hesabından yol için övgüler dizdi.

Tahmazoğlu yolun açılışından 2 gün sonra paylaştığı bir videoda, “Yağ gibi kayıyor dediklerinden. Boğaziçi Bulvarı 2. Etap hizmette. Geçenlerden yorum alalım” diye yazdı.

6 AY SONRA YAĞMURDA ÇÖKTÜ

Başkan Tahmazoğlu’nun öve eve bitiremediği Boğaziçi Bulvarı’nın asfaltı, kentte iki günden bu yana etkili olan yağış nedeniyle dün gece çöktü. Hizmete açıldıktan 6 ay sonra meydana gelen çökme nedeniyle yol gece ulaşıma kontrollü olarak kapatıldı. Bugün ise Şahinbey Belediyesi’nin iş makineleri çöken yolun onarımı için sabahın erken saatlerinden itibaren çalışmaya başladı.

YOLUN ALTINDAN MAĞARA ÇIKTI

tele1.com.tr’in ulaştığı belediye kaynakları çökmenin meydana geldiği yolun altında mağara olduğu bundan dolayı çökmenin meydana geldiğini açıkladı. Önce yağmur suyunun emiliminden çökme olduğu söylenirken ardından rögar kapaklarının tıkalı olması sonucu olduğu belirtildi. Belediye çöken asfalt ile ilgili mağarayı öngöremediklerini söyledi.

AKP’den bir Starbucks eylemi daha!

Kaynak: TELE1