AKP’li belediye başkanı Turgut Altınok’tan ABB için adaylık sinyali

Yayın tarihi: 31 Temmuz 2023 Pazartesi 4:42 pm - Güncelleme: 31 Temmuz 2023 Pazartesi 4:42 pm

AKP’li Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı mısınız?” sorusuna “Partimiz, ittifakımız ve Sayın Cumhurbaşkanımız takdir ederse biz Ankara Büyükşehir için hazırız” yanıtını verdi.

Yerel seçimler yaklaşırken özellikle büyükşehirlerde partilerin çıkaracağı adaylar merak edilmeye başlandı. Bir süredir Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) başkanlığı için adı geçen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’tan dikkat çeken bir açıklama geldi.

Habertürk’ün haberine göre, Altınok, “Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı mısınız” sorusuna, “Görev verilirse hazırız. Projelerimiz hazır. Ankara’yı biliyoruz. Ankaralılar bizi biliyor. Yavaş’tan sonra Ankara’ya ok gibi biri lazım” yanıtını verdi.

“HAZIRIZ”

AK Parti’nin adayının Ankara’da her kesimden oy alabilecek bir isim olması gerektiğini söyleyen Altınok, “2019 yerel seçimlerinde Keçiören’de bizim her kesimden oy alabildiğimiz net bir şekilde görüldü. Ankara genelinde de ipi göğüsleyecek oyu alma potansiyelimiz fazlasıyla mevcuttur. Partimiz, ittifakımız ve Sayın Cumhurbaşkanımız takdir ederse biz Ankara Büyükşehir için hazırız” ifadelerini kullandı.

AKP’nin Mansur Yavaş’ın karşısına çıkaracağı isim belli oldu iddiası