AKP’den aday olamayanların yeni adresi Yeniden Refah

Yayın tarihi: 29 Ocak 2024 Pazartesi 8:13 am - Güncelleme: 29 Ocak 2024 Pazartesi 8:13 am

Yeniden Refah Partisi, Bursa’da AKP’nin eski il başkanı Sedat Yalçın’ı, Elazığ’da milletvekili Faruk Septioğlu’nu, Şanlıurfa’da milletvekili Kasım Gürpınar’ı ve Yozgat’ta belediye başkanı Kazım Arslan’ı aday gösterdi.

Yeniden Refah Partisi 4 ilde eski AKP’lileri belediye başkan adayı gösterdi.

Sözcü’den Veli Toprak’ın haberine göre, şu ana kadar AKP Bursa İl Başkanlığı yapan Sedat Yalçın Bursa’dan, 4 dönem Şanlıurfa Milletvekilliği yapan Kasım Gülpınar Şanlıurfa’dan, Devlet eski Bakanı Ali Rıza Septioğlu’nun oğlu AKP’li eski Milletvekili Faruk Septioğlu Elazığ’dan, Fazilet Partisi eski Milletvekili ve AKP’li Yozgat eski Belediye Başkanı Kazım Arslan da yine Yozgat’tan YRP’nin belediye başkan adayı oldu.

“BAŞKALARI GİBİ İKTİDAR GÜCÜYLE BURALARA GELMEDİK”

Yozgat’ta aday tanıtım toplantısına katılan YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Partimiz şu anda seçimlerin anahtar partisi haline gelmiş durumda. Türkiye’nin dört bir yanında kime sorsanız ‘Oylar Yeniden Refah’a’ diyor. Başkaları gibi patronlarının desteğiyle, hazine yardımı alarak, devlet iktidar gücüyle, dış güçlerin desteğiyle, medya desteğiyle bu noktaya gelmedik. Milli görüşün bereketiyle gelindi. Bütün bunlarla birlikte adaylarımızın profilleri… Bursa’da, Düzce’de, Şanlıurfa’da, Elazığ’da, Samsun’da, Yozgat’ta ve inşallah yeni sürprizlerimiz de olacak. Bütün bu illerimizde YRP seçimlere iddialı giriyor ve seçimlerin favori partisi olarak giriyor” diye konuştu.

Ankara’da Yeniden Refah Partili adayın bürosuna saldırı

Kaynak: TELE1