AKP’de yerel seçimler öncesinde bir istifa daha!

Yayın tarihi: 5 Eylül 2023 Salı 2:30 pm - Güncelleme: 5 Eylül 2023 Salı 2:30 pm

AKP Niğde İlçe Başkanlığı’nda Kadın Kolları Başkanı olarak görev yapan Gülsüm Temur, görevinden ayrıldığını açıkladı.

Yerel seçimlere yönelik geri sayım sürerken AKP’de yaprak dökümü devam ediyor. Daha önce birçok ilde istifa haberleri geldiği AKP’nin bu sefer de Niğde teşkilatının Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Temur görevinden ayrıldığını açıkladı.

AKP’den Bursa’da beş istifa!

Sosyal medya hesabından istifasına ilişkin açıklama yapan Temur, “2016 yılında teslim aldığım bayrağı 2023’te teslim etme zamanı geldi. Bana bu şerefli görevi yapma fırsatı veren Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

AKP’de deprem! 6 ilçe başkanı istifa etti

“BİR BAYRAK YARIŞI”

Temur, açıklamasının devamda ise şunları söyledi:

“AK Parti davamızın hizmet maratonu bir bayrak yarışıdır. Partimizin yüklemiş olduğu misyonu görev sürecimiz boyunca elimden geldiğince ilimize taşımaya çalıştık, bundan sonra da taşımaya devam edeceğim. Başta eşim ve ailem olmak üzere birlikte çalıştığımız Genel Merkez Kadın Kolları başkanlarıma, vekillerime, il başkanlarıma, ilçe başkanlarıma, ilçe kadın kolları başkanlarıma, birlikte yol yürüdüğümüz teşkilatıma teşekkür ederim. Bu güne kadar olduğu gibi bugünden sonra da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde partimizin bir neferi olarak durmak yok yola devam.”

AKP’den istifalara açıklama!

AKP Adana İl Başkanı Mehmet Ay istifa etti