AKP ‘Muharrem İnce faktörü’ dedi anket açıkladı!

Yayın tarihi: 8 Nisan 2023 Cumartesi 12:03 pm - Güncelleme: 8 Nisan 2023 Cumartesi 4:31 pm

AKP’li Hamza Dağ anketlerde Erdoğan ve partilerinin önde gittiğini belirterek “İnşallah ilk turda kazanacağız. İyi bir fark var. Muharrem İnce faktörü var” dedi.

Cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce her ne kadar “En az CHP’den, en çok AKP’den oy alıyorum” dese de anketlerde eriyen AKP İnce’nin adaylığından gayet umutlu.

tv100’de Candaş Tolga Işık’ın sorularını yanıtlayan AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ da bu konuyu gündeme getirdi. Anketlerde AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve partilerinin önde olduğunu süren Dağ nedenini de “İnce faktörü var” diyerek açıkladı.

Dağ şunları söyledi: “Anketlerde parti olarak, Cumhur İttifakı olarak önde gidiyoruz. Cumhurbaşkanımız önde gidiyor. İnşallah ilk turda seçimi kazanacağız. İyi bir fark var. Muharrem İnce faktörü var. Muharrem İnce’nin yüzde 10 civarında kendi oyu var. Seçime kadar ben bu civarlarda kalabileceği konusunda tam emin değilim. Kampanya dönemi önemli olacak. Muharrem İnce’nin performansı önemli. İnce’nin bu kadar oy alma noktasına gelme sebebi nedir? Asıl mevzu orada. İnce’ye kasımda, aralıkta, ocakta baktığımızda yok. Şubatta 0’lar 1’ler, marttan sonra yüzde 10’lu oylar konuşuyoruz. Partisi 4-5 civarında. Nedeni 7’li masanın adayının tutmamış olması, kabullenilmemiş olması.”

Muharrem İnce ‘teklif yok’ demişti! Kılıçdaroğlu’nun izniyle aracı olan isim konuştu

Muharrem İnce ‘teklif yok’ demişti! Kılıçdaroğlu’nun izniyle aracı olan isim konuştu

Eski CHP Genel Başkanı Çetin: İnce ile iki defa görüştüm, ‘Benim meselem değil’ minvalinde konuştu

Muharrem İnce’den Perinçek’e ‘tavşan aday’ yanıtı: Kulağına Erdoğan mı fısıldadı?