Sazlı sözlü şatafatlı Ramazan sofrasına tepki yağıyor! “İşte AKP’nin gerçek yüzü”

Yayın tarihi: 8 Nisan 2022 Cuma 7:59 am - Güncelleme: 22 Eylül 2022 Perşembe 11:26 am

Özel Haber: Oğuzhan Poyrazoğlu

AKP, Ağrı’da şatafatlı bir Ramazan sofrası kurdu, CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik de ‘israf düzeni’ vurgusuyla görüntülere tepki gösterdi.

 

AKP Ağrı Gençlik Kolları’nın şatafatlı Ramazan sofrası sosyal medyada büyük tepki çekti. Vatandaş ekonomik kriz sebebiyle alışveriş sepetini dolduramazken AKP’liler müzik eşliğinde eksiksiz bir Ramazan sofrası kurdu. Tepki çeken görüntüleri AKP Ağrı Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Selçuk sosyal medya hesabından paylaştı. AKP milletvekili Mehmet Metiner’in Ağrı AKP Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Selçuk’a tepki göstermesinden sonra paylaşım silindi.

AKP Ağrı Gençlik Kolları’nın şatafatlı Ramazan sofrası

TEPKİ ÇEKTİ

Sosyal medyada görüntülerin silinmesine rağmen hızla yayılmasıyla tepkiler de peş peşe geldi. Son dönemde iftar gençlerin iftar sofralarına katılan CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik  kendisine ait sosyal medya hesabından “Ne Ramazanı ne de “bir lokma, bir hırka” diyen Hz. Peygamberi anlamamışsınız. Siz şatafatlı israf masalarında gününüzü gün ederken, biz sefalete mahkum ettiğiniz öğrencilerle soframızı paylaşıyoruz. Vergileriyle sefa sürdüğünüz bu milletin tokadını yemenize az kaldı ” ifadelerini kullandı.

AKP’li gençlik kolları başkanına her ay maaş gibi ödeme!

AKP ELİTİZMİNİN GERÇEK YÜZÜ

Konu hakkında TELE1’e açıklamalarda bulunan CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik ” Ne yazık ki bu görüntüler AK Parti ve son 20 yılda oluşan AK Parti elitizminin gerçek yüzü. İftar ve sahur sofralarına bir tas çorbayı, bir tabak yemeği zar zor koyabilen halkımızın vergileriyle hazırlanan bu gösterişli, şatafatlı masalar, iktidar partisinin ve gençlerinin israf düzenini bir kez daha yüzümüze vuruyor. Biz, görmeye alıştığımız bu görüntüleri evine ekmek götürmekte dahi zorlanan halkımızın vicdanına bırakıyoruz.”  dedi.

GENÇLER AKP’NİN GENÇLERİNE TEPKİ GÖSTERİYOR

Sözlerine devam eden Killik ” Sadece iftarda veya sahurda değil, sokakta, üniversitede, gençlik buluşmalarımızda ya da ülkemizin dört bir yanında konuşup, dinlediğimiz genç arkadaşlarımız, gördükleri bu manzara dışında ayrıca mülakatlarda yapılan haksızlıklara, AK Partili gençlerin kamu kaynaklarını uygunsuzca kullanımına ve yine bu gençlerin lüks düşkünlüğüne de tepki gösteriyorlar. Gençlerimiz bu israf düzeninden bıktı. Daha eşit ve daha adil bir ülkede yaşamak istiyorlar.”

“TORPİLİN BİTMESİNİ İSTİYORLAR”

Öncelikli olarak değişim istiyorlar ve CHP’yi bu noktada en büyük umut olarak görüyorlar. Ellerinden alınan ne varsa telafi edilmesini, özgür bir ortam oluşturulmasını ve torpilin bitirilmesini istiyorlar ve bu değişim için gereken gücün kendi ellerinde olduğunun farkındalar.

AKP Gençlik Kolları Belediye Meclisi’ni bastı!