AKP adayı Turgut Altınok’tan ‘Emekliye yardım için illa seçim mi olmalı’ diyen yurttaşa: Provokasyonu bırakalım

Yayın tarihi: 14 Şubat 2024 Çarşamba 10:13 pm - Güncelleme: 15 Şubat 2024 Perşembe 12:43 am

AKP ve MHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok emekliler üzerinden kendisine soru soran bir yurttaşı provokatörlükle suçladı.

AKP’nin Ankara’da Mansur Yavaş’ın karşısına rakip olarak çıkardığı Turgut Altınok’un esnaf ziyareti esnasında emekli yurttaşla yaşadığı diyalog gündem oldu.

NOW TV’nin (eski adıyla FOX TV) haberine göre Altınok’un ’emekli vaadi’ni hatırlatan ve emekli olduğu belirtilen bir yurttaş, “Emeklilere yardım yapacağız demiştiniz ya, AK Parti durumu biliyor, niye şimdi yapmıyor? İlla seçim mi olması gerekiyor?” diye sordu. Bir başka yurttaş ise “Keşke devlet verseydi, belediye değil” dedi.

Altınok ise kendisine yönelik soru soran yurttaşı provokatörlükle suçlayarak “Büyükşehire hükümetten geliyor, babasının cebinden gelmiyor. Başka iktidar olsa emekliler maaş alamazdı. Provokasyonu bırakalım” şeklinde yanıt verdi.

ALTINOK’UN VAADİ NEYDİ?

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan adayı Turgut Altınok, emeklilere yönelik doğal gaz ve et yardımlarının miktarının artacağını, ayrıca ihtiyaç sahibi emeklilere de her ay düzenli 5 bin TL ödeneceği vaadinde bulunmuştu.

Murat Kurum İliç tepkilerine yanıt verdi ‘operasyon’la suçladı

İliç’teki maden faciasında gözaltı sayısı yediye çıktı

TELE1 facianın yaşandığı madende! Aileler gözyaşları içinde bekliyor

Ankara’da büyük buluşma! Özgür Özel, Mansur Yavaş ve Erdal Beşikçioğlu bir arada

Kaynak: TELE1