Akit’ten Hiranur’a iadeiziyaret! İstismara kılıf uydurdu, Kılıçdaroğlu’na saldırdı

Yayın tarihi: 13 Aralık 2022 Salı 8:53 am - Güncelleme: 13 Aralık 2022 Salı 8:53 am

Yandaş gerici Yeniakit, 2019 yılında kendilerini ziyarete gelen Hiranur Vakfı’ndaki ‘istismar’ skandalına sahip çıktı. İddianamede detaylarıyla yer alan 6 yaşındaki çocuğa istismar olayını ‘iftira’ olarak nitelendiren gerici gazete Kemal Kılıçdaroğlu’nun Adalet Bakanlığı’na yürümesine ise ‘ahlaksız yürüyüş’ dedi.

Gerici Yeniakit gazetesi bir skandala daha imza attı. Türkiye’nin gündemini sarsan istismar olayını ‘iftira’ diyerek savunan Akit, Kemal Kılıçdaroğlu’nun Adalet bakanlığı’na yürümesini ise ‘ahlaksız’ buldu.

Hiranur Vakfı’ndaki çocuk istismarı olayını “yargılama aşamasındaki bir iftira” olarak nitelendiren gerici gazete manşetine taşıdığı haberde, “Partisindeki yargı kararıyla tescillenmiş 40’tan fazla taciz, tecavüz ve pedofili vakasını görmezden gelen CHP lideri Kılıçdaroğlu, yargılama aşamasındaki bir iftira üzerinden Adalet Bakanlığı’na yürüdü” ifadesi kullanıldı.

HİRANUR’DAN AKİT’E ZİYARET

Öter yandan skandalın merkezinde olan Hiranur Vakfı’nın 2019 yılında Yeniakit’e yaptığı ziyaret ortaya çıktı. Gazetenin sosyal medya hesabından ziyaretin paylaşımı yapılmıştı.

Gerici Akit bu kez de Atatürk’ü Fenerbahçe üzerinden hedef aldı!