Akit, İmamoğlu’nun benzerine bile tahammül edemedi!

Yayın tarihi: 24 Haziran 2020 Çarşamba 1:39 pm - Güncelleme: 24 Haziran 2020 Çarşamba 5:38 pm

Yeni Akit ‘gazetesi’nin İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na karşı hazımsızlığı sürüyor…

Gerici Yeni Akit ‘gazetesi’ yaptığı haberle yine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu hedef aldı. Akit’te bugün  “Bu kadar benzerlik boşuna değil! EBA TV’de İmamoğlu propagandası” başlığıyla yayımladığı haber; 1 sene önce İBB Başkanlığı’nı büyük bir farkla kazanan Ekrem İmamoğlu’na karşı hazımsızlığı tekrar gözler önüne serdi.

Akit yaptığı haberde, MEB’in pandemi sonrası öğrencilere yönelik ‘EBA TV’deki ilkokul dersindeki bir karakter tasvirini Başkan İmamoğlu’na benzeterek adeta ‘büyük oyunu’ gördü ve İmamoğlu’nun AKP’nin elindeki MEB eliyle propaganda yaptığını iddia etti.

Yeni Akit’in haberi şöyle:

EBA TV’de kullanılan görsel ile skandallarıyla ünlü CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun propaganda amaçlı kullandığı görsellerin neredeyse birebir olması dikkatlerden kaçmadı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sonrası öğrenciler eğitimlerine evlerde devam etti. Milli Eğitim Bakanlığı ve TRT’nin hayata geçirdiği ‘EBA TV’ projesiyle, öğrenciler derslerini evlerinde takip etme imkanı buldu.

Bununla birlikte EBA TV’deki yayınlar, ‘öğrencilere yönelik siyasi bir propaganda mı yapılıyor?’ sorusunu akıllara getirdi.

Derslerden birinde kullanılan tasvir ile, göreve geldiğinden bu yana propaganda ve PR çalışmaları dışında hiçbir iş yapmayan CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun görsellerinin benzerliği dikkat çekti.

Tepki çeken görsel, “EBA TV’de İmamoğlu propagandası yapılıyor” yorumlarına neden oldu.

CHP’den YKS ertelensin çağrısı!

Vatan Partisi’nden MHP lideri Bahçeli’ye FETÖ tepkisi