Akit Hülya Avşar’ı da buzladı!

Yayın tarihi: 12 Aralık 2022 Pazartesi 10:47 am - Güncelleme: 12 Aralık 2022 Pazartesi 10:47 am

Ekonomik krizi eleştirenlere “Gerekirse simit yenecek” diye yanıt veren Hülya Avşar, 2 önce paylaştığı yeni şarkısı ‘Anlatma’nın klibi için kamera karşısına geçti. Gerici Akit, Avşar’ı klibindeki sahneleri gerekçe göstererek hedef aldı. Aile Bakanlığı’nı göreve çağırdı.

Hülya Avşar geçen yıl ekonomiye ilişkin sorulara ‘gerekirse simit yenecek’ demiş ve büyük tepki toplamıştı. Hülya Avşar, 2 gün önce yeni klibini yayımladı. Gerici Yeni Akit, yeni şarkısı ‘Anlatma’nın klibini yayımlayan Hülya Avşar’ı hedef aldı.

Yeni Akit, klip için kamera karşısına geçen Avşar için, “Hülya Avşar yeni bir rezilliğe imza attı. ‘Anlatma’ isimli bir sözde şarkı için klip hazırlığı yaptığı açıklanan Hülya Avşar, yönetmenliğini üstlendiğini klibinde kadın vücudunu satılık bir mal imiş gibi teşhir eden çırılçıplak görüntülerle kameraların karşısına geçti” ifadelerine yer verdi.

Akit, haberinin devamında Avşar için, ‘kadınlık onurunu ayaklar altına alan teşhirci sahneler…’ ifadelerini kullandı. Akit Hülya Avşar’ın görüntülerini da buzladı.

BAKANI GÖREVE ÇAĞIRDILAR

Ülke gündemi çocuk istismarıyla çalkalanırken Akit, son olarak Avşar’ın klibi için Aile Bakanı Derya Yanık’ın da kadın olduğunu hatırlatarak göreve çağırdığını ifade etti.

Akit’ten 10 Kasım provokasyonu