Ajda Pekkan da Kızılcık Şerbeti hayranı çıktı

Yayın tarihi: 22 Nisan 2023 Cumartesi 5:33 pm - Güncelleme: 22 Nisan 2023 Cumartesi 5:33 pm


Oyuncu Doğukan Güngör de Pekkan'ın kendine seslendiği anları sosyal medyadan paylaşarak, “İnsan olduğu yere boşuna gelmiyor. Sevgili Ajda Pekkan, Antalya’da hem de konseri bölüp bütün ekibe sonsuz selamını, sevgisini, desteğini iletti. İyi ki varsın hep ol Kızılcık Şerbeti! Bütün ekip arkadaşlarım ne kadar gurur duysanız az” notunu düştü. " />

Şarkıcı Ajda Pekkan, iktidarın sansür aygıtı RTÜK’ün  yayın durdurma cezası verdiği Kızılcık Şerbeti oyuncusu Doğukan Güngör’e sahneden seslendi. Pekkan, diziyi kaçırmadan izlediğini söyledi. 

Antalya’da sahne alan Ajda Pekkan’ı dinleyenler arasında Kızılcık Şerbeti dizisinde Fatih karakterini canlından Doğukan Güngör de vardı. Pekkan, sahneden Güngör’e seslenerek şunları dile getirdi:

“Bayılarak izliyorum. Cuma akşamları hiçbir randevu alınmıyor, bütün ekibim ve arkadaşlarım izliyoruz. Çok tebrik ediyorum, bütün oyuncu arkadaşlara çok selam lütfen”

Oyuncu Doğukan Güngör de Pekkan’ın kendine seslendiği anları sosyal medyadan paylaşarak, “İnsan olduğu yere boşuna gelmiyor. Sevgili Ajda Pekkan, Antalya’da hem de konseri bölüp bütün ekibe sonsuz selamını, sevgisini, desteğini iletti. İyi ki varsın hep ol Kızılcık Şerbeti! Bütün ekip arkadaşlarım ne kadar gurur duysanız az” notunu düştü.

İletişim Başkanlığı’ndan ‘Kızılcık Şerbeti’ açıklaması