Ahmet Hakan ile Ersan Şen geriliminde yeni gelişme

Yayın tarihi: 17 Şubat 2022 Perşembe 7:22 pm - Güncelleme: 17 Şubat 2022 Perşembe 7:22 pm

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, bugünkü köşe yazısında Hukukçu Prof. Dr. Ersan Şen’i hedef alarak “Ersan Şen’in gidişatı beni endişelendiriyor” dedi. Hakan’ın o sözlerine Şen’den yanıt gecikmedi.

Hukukçu Prof. Dr. Ersan Şen, bugünkü yazısında kendisi hakkında “endişelendiğini” yazan Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan’a sosyal medya hesabından yanıt verdi. Şen “Benim için endişelenen varsa programına davet eder, cevabını alır” dedi.

Ersan Şen’in paylaşımında yer alan ifadelerin tamamı ise şu şekilde:

“Benim için endişelenen varsa programına davet eder, cevabını alır. Vatan, Millet sevgim ve hukukçu duruşum belli, herkes kendisi için endişelensin. Yazdıklarım belli, söylediklerim de; söz de kalır, yazı da…”

NE OLMUŞTU?

Hakan, son olarak avukat Rezan Epözdemir ile HaberTürk canlı yayınında yaşadığı tartışmayla gündeme gelen Prof. Şen hakkında şunları yazmıştı:

“Ersan Şen… Hakkında ahkâm kestiği konuları her geçen gün daha da çoğaltıyor. Ekrandaki delirme anlarını gitgide daha çok arttırıyor. Kendisini ciddiye alma oranını yükselttikçe yükseltiyor. Gözünün üstünde kaşın var denmesine bile tahammül edemiyor. Neredeyse her akşam “Çok şey bilen adam” filmini çeviriyor. Kısacası Ersan Şen’in gidişatı beni endişelendiriyor.”

Canlı yayında ‘her şeyolog’ tartışması! Ersan Şen kızdı

Binali Yıldırım canlı yayında telefonunu yanıtladı