Canlı yayında ‘her şeyolog’ tartışması! Ersan Şen kızdı

Yayın tarihi: 14 Şubat 2022 Pazartesi 8:45 am - Güncelleme: 14 Şubat 2022 Pazartesi 8:45 am

Habertürk canlı yayınında hukukçular Prof. Dr. Ersan Şen ve Dr. Rezan Epözdemir arasında ‘her şeyolog’ tartışması yaşandı.

Habertürk’te yayınlanan ‘Olaylar ve Görüşler’ programına katılan hukukçu Dr. Rezan Epözdemir, TV ekranlarında her konu hakkında, her akşam fikir beyan eden hukukçular olduğunu söyledi, Ersan Şen’den itiraz gelince tartışma çıktı.

‘HUKUKÇU HER ŞEYOLOGLAR…’

Epözdemir, “Hukukçu arkadaşlarımız sondaj, deprem, dış politika değerlendiriyorlar. Türkiye’de ‘her şeyologlar’ türedi son dönemde. Bu gelişmelerin sosyolojik etkilerinden bahsedebilirsiniz ama kalkıp da ekonomik, finans paradigmalarıyla konuşamazsınız. Bir hukukçunun bunları yapmaması lazım” ifadelerini kullandı.

Ersan Şen’den Cem Küçük’e: Sen FETÖ’yü daha iyi bilirsin

ERSAN ŞEN ÜZERİNE ALINDI

Epözdemir’in bu sözlerini üzerine alınan Şen ise şunları söyledi: “Rezan kardeşim iğneliyor bizi. Yayını terk ederim. Benim gibi profesöre, yazmışım 50 kitap binlerce makale… Bana söz söyleme kapasitesine sahip değil. Herkes eserleriyle konuşsun. Bu yayında olmak zorunda değilim, yel kayadan sadece toz alır. Hodri meydan herkes bilgisini döker ortaya. Hodri meydan yazdığınla konuşalım.”

Epözdemir ise sözlerinin Ersan Şen’e yönelik olmadığını söyledi.

Ersan Şen’le Cem Küçük yine birbirine girdi