Ahmet Eşref Fakıbaba AKP’den ve vekillikten zehir zemberek açıklamayla istifa etti!

Yayın tarihi: 20 Ekim 2022 Perşembe 10:14 am - Güncelleme: 20 Ekim 2022 Perşembe 11:23 am

AKP Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba AKP’den ve milletvekilliğinden istifa ettiğini zehir zemberek bir açıklamayla duyurdu. Fakıbaba yaptığı açıklamada, “Siyasi ve ahlaki anlayışıma uygun olmayan bazı kişilerle bundan böyle beraber olmayacağım için de mutluyum”  ifadelerini kullandı.

AKP’den ve milletvekilliğinden istifa eden Ahmet Eşref Fakıbaba’nın açıklaması şöyle:

“AK Parti Üyeliği ve Milletvekilliğinden istifamla ilgili açıklamamı Milletime saygılarımla arz ediyorum. 2003’te üyesi olduğum AK Parti’de değişik makamlarda görev yapma fırsatı buldum. Bu fırsatı bana veren bütün büyüklerime ve Şanlıurfa halkına yürekten teşekkür ediyorum. Bu 20 yıl içerisinde çok değerli arkadaşlarım oldu. Onlardan ayrıldığım için üzgünüm. Ancak siyasi ve ahlaki anlayışıma uygun olmayan bazı kişilerle bundan böyle beraber olmayacağım için de mutluyum. Ak Parti Üyeliğinden ve AK Parti için bana oy veren hemşehrilerime saygısızlık olmasın diye Milletvekilliğinden de istifa ediyorum. inşallah aldığım bu karar ülkem için hayırlara vesile olur.”

Fakıbaba’nın ‘Tehdit aldım’ sözlerinin altında ev baskını mı var?

TEHDİT EDİLMİŞTİ

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız ve Şenyaşar ailesi arasında çıkan olayda 3 kişi hayatını kaybetmişti. Ahmet Eşref Fakıbaba, Yıldız ailesine dava açan Ferit Şenyaşar’ı ziyaret etmişti. Ferit Şenyaşar bu ziyaretten dolayı Yıldız ailesinin Şenyaşar’ın evini bastığı ve tehdit ettiğini ileri sürmüştü. TELE1’in ulaştığı Fakıbaba’nın danışmanı olayla ilgili suç duyurusunda bulunduklarını açıklamıştı. TELE1’e konuşan Halil Yıldız ise saldırı iddialarını yalanlamıştı.