Ahmet Davutoğlu’nun rahatsızlığı ortaya çıktı

Yayın tarihi: 16 Nisan 2023 Pazar 11:37 am - Güncelleme: 16 Nisan 2023 Pazar 11:37 am

Gelecek Partisi Lideri Ahmet Davutoğlu, bir süredir birçok etkinliğe katılmadı. Davutoğlu’na zatürre başlangıcı teşhisi konulduğu ortaya çıktı.

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, 10 gündür hiçbir etkinlikte görünmeyen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun rahatsızlığını açıkladı. Sarıkaya, hızla iyileştiğini belirttiği Davutoğlu’na ‘zatürre başlangıcı’ teşhisi konduğunu yazdı. Sarıkaya’nın yazısının ilgili kısmı şöyle:

“Millet İttifakı bileşenleri olarak, 5 partiyle CHP listesinden milletvekili adaylarını göstermesinden bu yana Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu görülmüyor.

Davutoğlu: Erdoğan’ı yine uyarıyorum, kritik bir sürece gidiyoruz

Bir ara listelerde DEVA Partisi kadar yer bulamadıklarından dolayı Gelecek Partisi’nde rahatsızlığın olduğu ileri sürülmüştü…

Bunun doğru olmadığı, verilen rakam ve sıra kadar yeri aldıklarını bu konuda görev üstlenen Genel Başkan Yardımcısı Cemalettin Kani Torun da bir süre önce dile getirdi.

Gelecek Partililer ile dün sohbet ederken, son on gün içinde Millet İttifakı’nın bütün liderleri, farklı etkinliklerde beraber görüntü verirken Davutoğlu’nun yer almamasının nedenini sorduğumda önce söylemek istemediler.

Biraz üsteleyince içlerinden birisi ağzından kaçırdı:

“Ses tellerinden rahatsız; grip benzeri bir virüsün ağır etkisinde… Zatürre başlangıcı; ciğerlere kadar inmiş bir enfeksiyon rahatsızlığı çekiyor. Bir haftadır ağır geçirdi. Ancak dün (önceki gün) partinin zoom toplantısına katıldı; ancak öksürmekten orada da fazla kalamadı. Doktor olan eşi Sare Hanım başta olmak üzere, bir grup doktor tedavisiyle ilgileniyor. Durumu hızla iyileşiyor; bir iki güne meydanlarda görürsünüz…””

Yazının tamamını okumak için tıklayın.