Ahmet Davutoğlu ve Temel Karamollaoğlu’ndan Kemal Kılıçdaroğlu’na destek

Yayın tarihi: 3 Ekim 2022 Pazartesi 11:01 pm - Güncelleme: 4 Ekim 2022 Salı 1:00 am

CHP Liderı Kemal Kılıçdaroğlu  başörtüsü sorununu Meclis’e başvuruda bulunacaklarını açıkladı. Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarına Gelecek Partisi Lideri Ahmet Davutoğlu ve Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu’ndan destek geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Saray’ın turnusolu” diye duyurduğu videoda başörtüsü ile ilgili yasa tasarısını TBMM’ye sunacaklarını açıkladı. Kılıçdaroğlu’na siyasilerden destek geldi. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, yaptığı paylaşımda, “Sn. Kılıçdaroğlu’nun bütün alanlarda başörtü özgürlüğünü yasal teminat altına alma çağrısını toplumsal barış açısından çok değerli buluyorum. Bütün siyasi partileri ve milletvekillerini bu yasa teklifine destek vermeye çağırıyorum.” ifadeleriyle Kılıçdaroğlu’na destek verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan başörtüsü çıkışı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ise Kılıçdaroğluna “Sn. Kılıçdaroğlu’nun, kazanımları yasal güvence altına alacak ve keyfi uygulamalara son verecek olan çağrısını kıymetli buluyor ve destekliyoruz.” sözleriyle destek verdi.