Ağrıspor Başkanı Savcı Sayan’a seslendi: İstifa et yoksa kirli çamaşırlarını dökerim

Yayın tarihi: 2 Ağustos 2022 Salı 1:51 am - Güncelleme: 2 Ağustos 2022 Salı 11:46 am

Ağrıspor Başkanı Mehmet Yıldırım, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Soylu’ya çağrı yaparak “Yalvarıyorum bu Savcı Sayan belasından bizleri kurtarın. Sizlerin ismini kullanıyor bizleri devlet üzerinden tehdit ediyor” iddiasında bulundu.

Ağrıspor Başkanı Mehmet Yıldırım, daha önce kulübü ele geçirmek istediğini ileri sürerek suçlamalarda bulunduğu Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan için bu kez AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya çağrı bulundu.

“Ağrı halkına son kez bir açıklama yapıyorum” diyen Yıldırım, Facebook hesabından yaptığı paylaşımda “Cumhurbaşkanımıza ve İçişleri Bakanımıza yalvarıyorum bu Savcı Sayan belasından bizleri kurtarın. Sizlerin ismini kullanıyor bizleri devlet üzerinden tehdit ediyor. Bizler ve Ağrı halkı devletin büyüklüğünün farkında adaletinin farkında” ifadelerini kullandı.

Savcı Sayan’dan uzun namlulu silahlarla ‘kent yürüyüşü’ açıklaması: Güvenlik tedbiri

‘İSTİFA ET YOKSA BEN ALINMAN İÇİN GEREKLİ ŞEYLERİ YAPACAĞIM’

Savcı Sayan’a da seslenen Yıldırım, “Ağrıspor, Ağrı halkı Savcı Sayan’dan korkmadığı gibi zulmede boyun eğmeyecek. Bu kez konuşursam Savcı Sayan’ın tüm kirli çamaşırlarını meydana dökeceğim. Savcı Sayan aklını başına topla beni tehdit etme. Devlet senin haksız olduğunu biliyor. İstifa et git yoksa alınman için ben gerekli şeyleri yapacağım” dedi.

Ağrıspor Başkanı ateş açılan görüntüleri paylaştı