Ağrıspor Başkanı ateş açılan görüntüleri paylaştı

Yayın tarihi: 30 Temmuz 2022 Cumartesi 12:08 pm - Güncelleme: 21 Eylül 2022 Çarşamba 1:42 pm

Özel Haber: Fırat Yeşilçınar

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan‘ın kendisini tehdit ettiğini ve yakınlarının marketinin önünde ateş açtığını söyleyen Ağrıspor Başkanı Mehmet Yıldırım, ateş açılan anın videosunu paylaştı.

Ağrı’da Savcı Sayan’ın yanındaki kişiler ile Ağrıspor üyeleri arasında çıkan kavgada yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntüleri Ağrıspor Başkanı Mehmet Yıldırım paylaştı. TELE 1’den Fırat Yeşilçınar’a konuşan Ağrıspor Başkanı Mehmet Yıldırım, olayın yaşandığı silah sıkıldığını söyleyerek, “Atılan mermiler ilk olayın yaşandığı geceye ait. Mahalle içinde atıldığı için mahalle sakinleri etrafa kaçıştı. Videodaki seste de belli oluyor. Savcı Sayan ekibi tarafından mermi sıkılıyor.“ dedi.

Savcı Sayan’dan uzun namlulu silahlarla ‘kent yürüyüşü’ açıklaması: Güvenlik tedbiri

NE OLMUŞTU?

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, yakınları ve korumalarının da bulunduğu grubun, önceki gün dün gece kentte uzun namlulu silahlarla yürüdüğü sosyal medyada gündem olmuştu.  Sayan’ın “Ağrıspor’a çökmek istediğini” söyleyen kulüp başkanı Mehmet Yıldırım, “Beş yıllık müdürümü bilgi sızdırması için işe almış. Kulüp müdürünü tehdit etmek için geldiler ve kavga çıktı. Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tunç silah çekince bizimkiler de yumruk atıyor ve Ahmet Tunç kaçıp Savcı Sayan’ın yanına gidiyor. 20 dakika sonra Sayan, 100 kişilik bir grupla sahip olduğumuz marketin önüne geliyor. Ahmet Tunç’un kardeşi hücum ediyor. Bunun üzerine tekrar birbirine giriyorlar. Savcı Sayan, şoförü tarafından arabaya koyulup kaçırılıyor. Orada bulunan 8-10 tane sivilin, yani hiçbirinin resmi forması yok, havaya belki 200 tane mermi sıkıyorlar” demişti.

TELE 1’e konuşan Savcı Sayan ise saldırı olmadığını, kendisine dönük bir saldırı ihtimaline karşı polislerin güvenlik çemberi kurduğunu iddia etmişti.