Afiş provokasyonuna rağmen Kılıçdaroğlu’nun Elazığ ziyareti mitinge dönüştü!

Yayın tarihi: 20 Eylül 2022 Salı 5:40 pm - Güncelleme: 20 Eylül 2022 Salı 5:42 pm

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Elazığ’da vatandaşla buluştu. Elazığ‘dan yeterince oy alamadıklarını belirten Kılıçdaroğlu, “Kabahati sizin değil. Kabahati bizde yani CHP’de.” dedi.

Afiş provokasyonunun ardından Elazığ’a giden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun vatandaşla buluşması mitinge dönüştü.

Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

Esnafın, çiftçinin, gençlerin dünya kadar sorunu var. Bunları çözme iradesi ve kararlılığı var. 5’li çetelerin çaldığı paraların tamamını bu millete vereceğim. Hukuk, adalet ve yargı süreci içinde alacağım. Alacağız parayı, vereceğiz millete. Para millettin parası.

Haksızlıklar karşısında susan dilsiz şeytandır. Kim haksızlık yapıyorsa, mağdurun yanında durmuyorsa karşısına çıkacağız.

Sizden isteğim; bize güvenin.

Elazığ’ın ekmeğini yedim, suyunu içtim. Gençliğim burada geçti. Elazığ’ı hiç unutmadım. Elazığ’ı çok iyi biliyorum. Burada oyumuzun düşük olduğunu da biliyorum. Kabahati sizin değil. Kabahati bizde yani CHP’de. Gelmedik, oturmadık, konuşmadık. Ankara’da oturduk, nutuklar attık. ‘Bize oy verin’ dedik. Siz de vermediniz. Haklısınız. Şimdi geliyorum. Türkiye coğrafyasını adım adım geziyorum. Sorunlarınızı dinliyorum. Dertleşiyorum Her bir sorunuza samimiyetle cevap veriyorum. Kanaat önderleri ile birlikteyim. Kadınlarla birlikteyim. Haksızlığa uğrayan ailelerle birlikteyim. Bunların sorunlarının tamamını çözeceğiz ve bu millete huzuru getireceğiz.

Bizim saraylarda oturma gibi bir niyetim yoktur. Saray’da oturanlar milleti unuttular. Saray’da oturanlar milletin derdini bilmiyorlar. Ben Saray’da oturmuyorum. Benim dışımdaki 5 arkadaşım genel başkan da sarayda oturmuyoruz.

Beraber kol kola omuz omuza bu ülkenin sorunlarını çözmek için yola çıktık. Adalet istiyorsanız, bereket istiyorsanız, haksızlıklarla mücadele etmek istiyorsanız Bize katılın. Bize katılın ki güçlü olalım.

Kılıçdaroğlu’ndan afiş tepkisi: Bay Kemal’in ziyaretini provoke etmek için bunlarla donatmışlar

Kılıçdaroğlu Elazığ’da: Keşke yönetenler de gelseydi korkudan gelemiyorlar