Acun Ilıcalı’dan İngiltere’de benzeri görülmemiş uygulama

Yayın tarihi: 5 Ocak 2023 Perşembe 8:00 pm - Güncelleme: 5 Ocak 2023 Perşembe 8:00 pm

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City, taraftarların sezonun geri kalan deplasman maçlarına ücretsiz götürüleceğini açıkladı. Ilıcalı’nın bu kararı, taraftarların beğenisini kazanırken, “İngiltere tarihinde bir ilk” yorumları yapıldı.

Acun Ilıcalı’nın patronu olduğu İngiltere Championship takımı Hull City’de taraftarlar ile ilgili yeni bir karar alındı. Kulüpten yapılan açıklamda, sezonun geri kalan deplasman karşılaşmalarına taraftarların ücretsiz götürüleceği belirtildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ilıcalı, “Taraftarımızın desteği harikaydı ve onlara aynı desteği göstermek istedik. Şu anda insanlar için oldukça zor bir zaman olduğunu biliyoruz ve Noel her zaman pahalı bir dönemdir. Eğer onlara yardım edebilirsek, doğru bir şey yapmış oluruz” dedi.

“İNGİLTERE TARİHİNDE BİR İLK”

Daha önce kullandığı Hull City için kullandığı “Bir aile, bir rüya” sözlerine atıfta bulunan Ilıcalı, “Bunları söylediğimizde gerçekten ciddiyiz. Birçok taraftar, tren eksikliği nedeniyle deplasman maçlarına gitmek için bizimle temasa geçiyordu. Taraftarımızı elimden geldiğinde desteklemek ve mümkün olduğu kadar çok insanı Liam ve çocukları desteklemek için maçlara götürmeye teşvik etmek istiyorum. Birmingham ve Wigan deplasmanlarında atmosfer şaşırtıcıydı ve iki maçta da takımı galibiyet almaya motive etti” sözlerini kullandı.

Öte yandan Hull City taraftarları, Acun Ilıcalı’nın kararı için “İngiltere tarihinde bir ilk” yorumlarını yaptı.

Adı Beşiktaş’la anılmıştı! Hull City’den Ozan Tufan açıklaması