Acun Ilıcalı “Yalaka” diyen Turabi’ye sert çıktı: Burası Dingo’nun ahırı değil!

Yayın tarihi: 22 Ocak 2024 Pazartesi 10:43 am - Güncelleme: 22 Ocak 2024 Pazartesi 10:43 am

Survivor‘da Özgür ile tartışırken “Yalaka” ifadelerini kullanan Turabi‘ye Acun Ilıcalı sert çıktı. Ilıcalı Turabi’ye “Ne oluyoruz ya? Dingo’nun ahırı değil burası Turabi” dedi.

Survivor All Star 2024 başladığı ilk günden bu yana Turabi tartışmalarıyla gündem olmaya devam ediyor. Hemen her gün bir olayın içinde bulunan Turabi, bu kez de konseyde uyarılara rağmen susmayınca Acun Ilıcalı tarafından sertçe uyarıldı.

Konseyde kendisine ‘şuursuz’ diyen Özgür’e ‘yalaka’ diyen ve küfreden Turabi, önce Acun Ilıcalı’dan uyarı aldı.

“SEN BU ORTAMI BÖYLE GEREMEZSİN”

Acun Ilıcalı’nın “Problem aramaya gelmiş gibisin” sözünün ardından şuursuz sözüne takıldığını dile getiren Turabi’ye, Ilıcalı Özgür’ün ona bu sözü söylemediğini belirtti. Turabi’nin Özgür’le ikili diyaloğunu sürdürmesinin ardından Acun Ilıcalı, “Turabi, sen bu ortamı böyle geremezsin. Bundan önce bana onu dediler, bunu dediler, bel altı vurdular diyordun. Şu anda ne oldu?” dedi.

“DİNGO’NUN AHIRI DEĞİL BURASI TURABİ”

Turabi’nin ısrarla “Bana şuursuz dediler” demesinin ardından da bu sözün ona söylenmediğini belirten Ilıcalı, “Konseyde sen konuşma, sen onu deme, bunu deme… Ne oluyoruz ya? Dingo’nun ahırı değil burası Turabi! O onu konuşmasın, bu bunu demesin. Hep beraber seni övelim istiyorsan” dedi.

Acun Ilıcalı acil durum konseyini topladı! 2 yeni yarışmacı Survivor’a katıldı

Turabi kamera karşısında hayat hikayesini anlatıp ağladı: Çocukluğumu yaşatmadılar

Acun Ilıcalı takipçilerini birleşme partisine götürecek! Giriş ücreti 90 bin lira

Kaynak: TELE1