Aanholt gemileri yaktı! Galatasaray’ı FİFA’ya şikayet etti iddiası

Yayın tarihi: 7 Kasım 2022 Pazartesi 9:55 am - Güncelleme: 7 Kasım 2022 Pazartesi 9:55 am

Okan Buruk’un taktik tercihi neticesinde oynamayan Van Aanholt sarı-kırmızılıları FIFA’ya şikayet ettiği ileri sürüldü. Takımda forma şansı bulamadığı için korkusu olmayan Van Aanholt’un devre arasında Galatasaray’dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Galatasaray’da Beşiktaş derbisi sonrası ilginç bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılılardan yüksek maaş alan Patrick Van Aanholt kulübü FIFA’ya şikayet etti. Okan Buruk tarafından kadrodan kesilen sol bek oyuncusu ödenmeyen ücretlerini gerekçe gösterip kulübe ihtar çekti.

Patrick Van Aanholt ile yollar ayrılıyor

“BU MAÇI MI BEKLEMİŞ?”

Mali olarak sıkıntıda olan Galatasaray’da Patrick Van Aanholt’un yanında 2021-22 sezonunda forma giyen Erick Pulgar sarı-kırmızılılara alacaklarının ödenmediği için ihtar gönderdi. İki futbolcu da sarı-kırmızılıların ivedilikle ödemeleri yapmasını istiyor.

DEVRE ARASINDA KESİN OLARAK AYRILACAK

Okan Buruk’un kafasında düşünmediği Patrick Van Aanholt’un devre arasında kesin olarak takımdan ayrılacağı öğrenildi. Hem yabancı sınırı hem de aldığı maaştan dolayı kadroda düşünülmeyen Hollandalı oyuncu yeni takım arayışlarına başladı.